Ειδικότητα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Διεύθυνση

Μανουσογιαννάκηδων 1, Χανιά

Τηλέφωνο

2821.044.441

Ιστοσελίδα

doulaveri.gr

Email

info@doulaveri.gr


Κινητό

---

Ιστοσελίδα

doulaveri.gr

Email

info@doulaveri.gr


Το δέρμα μας είναι μια αντανάκλαση της φυσικής μας κατάστασης και της ψυχική μας ισορροπίας, και ως εκ τούτου, αποτελεί δείκτη της συνολικής μας υγείας. Το αυθεντικό ενδιαφέρον μου σε αυτόν τον τομέα της Ιατρικής με οδήγησε να επιλέξω αυτή την ειδικότητα, και από τότε, δεν έχω ποτέ σταματήσει να εξελίσσομαι μέσα από αυτή. Η εύρεση λύσεων στα δερματολογικά προβλήματα των ασθενών μου δεν σταματά να με γεμίζει με χαρά.

Ενώ ασχολούμαι με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς, όχι μόνο δημιουργώ μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, αλλά νιώθω ότι βελτιώνομαι περαιτέρω ως επιστήμονας και ως άτομο. Στην εποχή που ζούμε, ένας τομέας της δουλειάς μου που με απασχολεί περισσότερο είναι η διάγνωση και η θεραπεία σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών. Αυτό οφείλεται στη συνεχή μετατόπιση πληθυσμών, τις επιλογές του τρόπου ζωής κυρίως των νέων ανθρώπων, καθώς και την έλλειψη κατάλληλης ενημέρωσης. Συνεπώς, θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να διασφαλίσω ότι σε όλους τους ασθενείς μου παρέχεται επαρκής πληροφόρηση ώστε να έχουν την επίγνωση των πιθανών συνεπειών. Μέγιστο κίνητρό μου ειναι να τους βοηθήσω να ενισχύσουν την καθημερινότητά τους, να βελτιώσουν την υγεία τους και την αγάπη τους για ζωή.

Κάτι που γεμίζει πραγματικά τους ανθρώπους που με επισκέπτονται με χαρά και ευτυχία είναι η αισθητική δερματολογική υποστήριξη που είμαι σε θέση να τους παρέχω. Η αναζωογόνηση και η λάμψη του δέρματος ενός ατόμου του δίνει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ικανοποίηση. Επίσης, κι εγώ με τη σειρά μου αισθάνομαι ικανοποιημένη γνωρίζοντας ότι έχω συμβάλλει σε αυτή την αλλαγή.

Νιώθω ότι έχω κερδίσει μια θέση στις καρδιές των ασθενών μου, που δεν με βλέπουν μόνο ως γιατρό, αλλά και ως μια φίλη που μπορούν να την εμπιστευθούν για τα πάντα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Με τιμά αυτό και με ενθαρρύνει να συνεχίσω την αποστολή μου ώστε να περιβάλλομαι από χαμογελαστά πρόσωπα, όπως ήταν το όνειρο μου από παιδί.

Κλινική Δερματολογία:

Έκζεμα
Ψωρίαση
Μικροβιακές λοιμώξεις
Μυκητιάσεις


Κλινική Αφροδισιολογία

Δερματίτιδα Eξ Eπαφής

Τριχόπτωση


Επεμβατική Δερματολογία:

CO2 Laser
Κρυοχειρουργική
Διαθερμία
Θεραπεία ονυχομυκητίασης με LASER


Δερματοσκόπηση


Αισθητική Δερματολογία:

Νήματα
Botox
ΒΟΤΟΧ για θεραπεία Υπερίδρωσης
Μεσοθεραπεία
Ανάπλαση δέρματος
Θεραπεία ραγάδων, ουλών και χειλοειδών
Peeling
Filler υαλουρονικού οξέως
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Δέρματος (PRP)
Θεραπεία PRP για τριχόπτωση


Μεσοθεραπεία Διάχυτης Αλωπέκιας

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.