Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Σαραλιώτου Ελπινίκη

Βελισσαρίου 3, Δράμα
info@saraliotou.gr
www.saraliotou.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Η γυναικολόγος Σαραλιώτου Νίκη, ασκεί την ιατρική με ειδικότητα στη γυναικολογία με δικό της ιατρείο από το 2001 στην πόλη της Δράμας. Έχει στο ιστορικό της γέννες με ποσοστό επιτυχίας 100%. Την εμπιστεύονται, τόσο ως ιατρό, όσο και ως άνθρωπο γυναίκες όλων των ηλικιών για την παρακολούθηση τους από την αρχή της κύησής τους, μέχρι και τον τοκετό τους.

Πέραν τούτου γυναίκες όλων των ηλικιών επιλέγουν την Σαραλιώτου Νίκη για τα τακτικά τους τσεκ απ και τις γενικότερες εξετάσεις γυναικολογικού χαρακτήρα. Η πολύτιμη εμπειρία της γιατρού σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση και τον φιλικό της χαρακτήρα, διασφαλίζουν πως είστε πραγματικά σε καλά χέρια.

Η Σαραλιώτου Νίκη τελείωσε την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης το 1992. Ολοκλήρωσε το αγροτικό της από το 1993 έως το 1994 στο κέντρο υγείας της Χρυσούπολης Καβάλας. Άσκησε γενική χειρουργική από το 1994 έως το 1996 στο Γενικό νοσοκομείο Δράμας, όπου έπειτα από εξετάσεις απέκτησε τον τίτλο εξειδίκευσης στην λαπαροσκοπική χειρουργική.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μαιευτική-γυναικολογία από το 1996 έως το 1999 στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και επίσης από το 1999 έως το 2000 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Τον τίτλο της Μαιευτήρ-Χειρούργου Γυναικολόγου, τον απέκτησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2001.

Έκτοτε, από το Μάιο του 2001, ίδρυσε και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά ιατρεία της Δράμας. Συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές , έχοντας τη δυνατότητα να μπορεί βάσει της εμπειρίας της να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα άπτεται της μαιευτικής και της γυναικολογίας γενικότερα.

Η γιατρός ειδικεύεται επίσης στο θέμα της «Στειρότητας» για την οποία εκπαιδεύτηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσ/νικης , καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει υπερηχογραφική εκπαίδευση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες τα Αγγλικά και τα Βουλγαρικά.

Ως επιστήμων παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις του κλάδου και της ειδικότητάς της, συμμετέχοντας διαρκώς σε χειρουργικά σεμινάρια και σεμινάρια μαιευτικής-γυναικολογίας. Επιπρόσθετα παρακολουθεί το ετήσιο συνέδριο κολποσκόπησης και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας (HPV), καθώς και τις συνόδους της Ελληνικής Εταιρείας έρευνας και αντιμετώπισης του ιού των θηλωμάτων (HPV).

Τέλος, παρακολουθεί κάθε χρόνο τα πανελλήνια συνέδρια που διοργανώνονται από την Ένωση Μαιευτήρων –Γυναικολόγων Ελλάδος.

- Πλήρες γυναικολογικό check up (επίσκεψη)
- Προληπτικός έλεγχος (γυναικολογικός υπέρηχος – τεστ Παπ)
- Τεστ HPV, Υστεροσκόπηση
- Παρακολούθηση κύησης (μαιευτικός υπέρηχος)
- Κύηση υψηλού κινδύνου
- Τοκετός
- Παθολογία τραχήλου
- Θεραπευτική και διαγνωστική απόξεση ενδομητρίου
- Αφαίρεση Πολύποδα - Καλοήθη Μορφώματα της Μήτρας
- Βιοψία Μήτρας
- Χειρουργεία Παθήσεων του Τραχήλου της Μήτρας
- Αισθητική Γυναικολογία
- Κολποσκόπηση
- Υστεροσκόπηση – Λαπαροσκόπηση
- Παιδική – εφηβική γυναικολογία
- Αντισύλληψη
- Διερεύνηση υπογονιμότητας
- Έλεγχος μαστού
- Εμμηνόπαυση

Διεύθυνση:
Βελισσαρίου 3, Δράμα