Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Κωσταντίνου Κατερίνα

Βούλγαρη 1, Θεσσαλονίκη
info@bodyanalysis.gr
www.bodyanalysis.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

To BODY ANALYSIS είναι ένα πρότυπο εργαστήριο διατροφής, διαιτολογίας και σωματικών μετρήσεων. Επιστημονική υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Κωνσταντίνου Κατερίνα, διαιτολόγος με ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και τη Δημόσια Υγεία, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το πρώτο της πτυχίο είναι από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύθηκε στην Αγγλία στο University College of London, αποκτώντας Master σπουδών στο αντικείμενό της.
To BODY ANALYSIS είναι ένας καινούριος χώρος στον οποίο παρέχουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας για την πλήρη ανάλυση σωματικής κατάστασης, φυσικής δραστηριότητας, αλλά και αξιολόγησης τρόπου ζωής. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα άτομα να αποκτήσουν έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, καθώς και διατροφής, δίνοντας τις κατάλληλες διατροφικές συμβουλές, εξειδικευμένα πάνω στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Το BODY ANLYSIS παρέχει διαφόρων τύπων διαιτολόγια για όλες τις ηλικίες, για όλες τις ασθένειες και για όλους τους τύπους των ανθρώπων, ανάλογα με την καθημερινή τους δραστηριότητα .

Όλες οι καταγραφές - μετρήσεις - αξιολογήσεις γίνονται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα VISCAN, TANITA TANITA, MC980, RMR-FITMARE, PRO MONARK 95E, SENSEWEAR, ARMBAND

- Τεστ Δυσανεξίας μέσω αίματος (MEDIFIT)
- Αξιολόγηση κατάστασης Σωματικών Υγρών
- Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
- Έλεγχος Σωματικής κατάστασης
- Συνολικά και Τμηματικά (βάρος ύψος ΒΜΙ λιπομέτρηση)
- Μέτρηση Έμμεσης Θερμιδομετρίας
- Μέτρηση Μυικής Μάζας
- Συνολικά και Τμηματικά Μέτρηση Φυσικής Δαστηριότητας
- Καταγραφή - Μέτρηση και Αξιολόγηση τρόπου ζωής
- Μέτρηση Σπλαχνικού Λίπους DNA test (Γονιδιακά τεστ)
- Μέτρηση Μεταβολικής Ηλικίας Μέτρηση Πόντων

Διεύθυνση:
Βούλγαρη 1, Θεσσαλονίκη