Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1999 μέχρι το 2005, από όπου και αποφοίτησε με βαθμό «ΛίανΚαλώς».Το 2006 έγινε δεκτή με υποτροφία στο διακεκριμένο ερευνητικό Ινστιτούτο Max Planck του Μονάχου. Το 2008 έλαβε τον τίτλο της Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου(Dr.med). Kατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της, εργάστηκε ως βοηθός του διακεκριμένου καθηγητή Prof.Dr.Günter Stalla στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Ινστιτούτου Max Planck, καθώς και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Ludwig-Maximilians-Universität του Μονάχου. Τον Ιανουάριο του 2014 της απονεμήθηκε ο τίτλος της Ειδικής Ενδοκρινολόγου – Διαβητολόγου, μετά από επιτυχία στις εξετάσεις του Ιατρικού Συλλόγου της Βαυαρίας. Αναπτύσσει σημαντική ερευνητική δραστηριότητα, αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σε έγκριτα Γερμανικά και διεθνή Ιατρικά περιοδικά όπως το The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism και το European Journal of Endocrinology καιέχουν παρουσιαστείσε διεθνή συνέδρια, μεταξύ άλλων της ENEA στη Νάπολη το 2009 και στην Βιέννη το 2012.
Τέλος, επιστημονικές της εργασίες βραβεύτηκαν το 2013 από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Ενδοκρινολογίας της Γερμανικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας(DGE). Σήμερα, είναι ειδικός ερευνητής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Ινστιτούτου Max Planck του Μονάχου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.Παράλληλα, ετοιμάζει την Υφηγεσία της στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians Universität του Μονάχου.
- Παθήσεις Θυρεοειδούς αδένα, με δυνατότητα αδρού υπερηχογραφικού ελέγχου και επί ενδείξεων παρακέντησης όζων με λεπτή βελόνη (U/S guided FNA)
- Σακχαρώδης Διαβήτης, με δυνατότητα μέτρησης στο ιατρείο γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c)
- Οστεοπόρωση και παθήσεις μεταβολισμού του ασβεστίου (υπερπαραθυρεοειδισμός, υπερασβεστιαιμία, έλειψη βιταμίνης D)
- Διαταραχές έμμηνου ρύσεως (αμηνόρροια, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών) και υπερτρίχωσης
- Στυτική δυσλειτουργία και διαταραχές libido
- Διαβήτης κύησης και ενδοκρινικές διαταραχές κατά την κύηση και επιλόχεια περίοδο
- Παθήσεις υπόφυσης
- Παθήσεις επινεφριδίων
- Διαταραχές λιπιδίων (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)
- Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων - μεταβολισμού κ.ά.