Ογκολόγος - Παθολόγος

Κεσίσης Γεώργιος

Εθνικής Αμύνης 42, Θεσσαλονίκη
info@oncology.com.gr
oncology.com.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο παθολόγος - ογκολόγος Κεσίσης Γεώργιος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Μετεκπαιδευθείς στο Λονδίνο, διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή ειδίκευση στον τομέα του. Είναι μέλος της επιστημονικής εταιρείας European Society for Medical Oncology. Ειναι μελος της European Society of Medical Oncology (ESMO) και American Society of Medical Oncology (ASCO).
Συνεργάζεται με την Κλινική Άγιος Λουκάς από το φθινόπωρο του 2009.

O ιατρος παρέχει τις υπηρεσίες του σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτές είναι η Κλινική Άγιος Λουκάς και το Ιατρείο στην οδό Εθνικης αμυνης 42 στο κέντρο της Θεσσαλονικής. Οι ασθενείς με τις οικογένειές τους είναι ευπρόσδεκτοι και στις δύο αυτές τοποθεσίες μετα από ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Επείγοντα Περιστατικά

Ασθενείς οι οποίοι είναι σε επείγουσα κατάσταση, όπως περιγράφεται παρακάτω, πρέπει είτε να καλούν στα τηλέφωνα που τους έχουν δοθεί είτε να τηλεφωνούν στην κλινική Άγιος Λουκάς και να ζητούν τον εφημερεύοντα παθολόγο. Oι ογκολογικοί ασθενείς εμφανίζουν ενίοτε σοβαρά συμπτώματα λόγω της νόσου ή και της θεραπείας της νόσου. Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης η ομάδα μας λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο. Συμβουλεύουμε τους ασθενείς μας να επικοινωνούν με κάποιον από την ομάδα μας εάν έχουν κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα.

- Πυρετό πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου
- Ανεξέλεγκτη ναυτία ή διάρροια
- Συνεχή πόνο παρά την παυσίπονη αγωγή
- Πόνο στο θώρακα ή δυσκολία στην αναπνοή
- Έντονα ρίγη
- Αιμορραγία από τη μύτη ή τα ούλα
- Αίμα στα ούρα ή καθόλου ούρα για πολλές ώρες
- Αιμορραγικές κενώσεις
- Επίμονη δυσκοιλιότητα
- Απότομες αλλαγές στην όραση ή στην ακοή
- Έντονες μελανιές ή έντονο εξάνθημα οπουδήποτε στο σώμα

Διεύθυνση:
Εθνικής Αμύνης 42, Θεσσαλονίκη