ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑνδρολόγοςΠαπαγρηγοράκης Μιχαήλ
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Παπαγρηγοράκης Μιχαήλ

Εθν. Αντιστάσεως 7Β, Καλαμαριά
dr.michaelpap4@gmail.com
urologosthessaloniki.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο ιατρός ουρολόγος Παπαγρηγοράκης Μιχαήλ αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) και την εκπαίδευση του στη Γενική Χειρουργική , ξεκίνησε την ειδικότητά του στην ουρολογία στο Γ.Ν Καβάλας .

Συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην ουρολογία στο Π.Γ.Ν Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου εξειδικεύτηκε στην ανδρολογία, παιδοουρολογία και γυναικοουρολογία. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων (ανοιχτών –λαπαροσκοπικών –διαδερμικών καθώς και με χρήση laser).

Μετά το πέρας της ειδικότητας του εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης της Ουρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ Ιπποκράτειο και υπήρξε βασικό στέλεχος του Ιατρείου λιθίασης, προστάτη και ανδρολογίας με επιπλέον εξειδίκευση στην ενδοουρολογία και τη διαδερμική νεφρολιθοτριψία. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην ενδοουρολογία στην πανεπιστημιακή ουρολογική κλινική του νοσοκομείου του Milano όπου ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε στη λαπαροσκοπική χειρουργική.

Εν συνεχεία έχει μετεκπαιδευθεί στο Ευρωπαικό κέντρο εκπαίδευσης στην ενδοουρολογία(ETCE). Υπήρξε συνεργάτης της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Trevizo με αντικείμενο τη λιθίαση του ουροποιητικού, τη διαδερμική νεφρολιθοτριψία και τη λαπαροσκοπική χειρουργική, καθώς και του ιατρικού Διαβαλκανικού κέντρου Θεσσαλονίκης.

Έχει ενεργό συμμετοχή με παρουσιάσεις και ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και ανελλιπή παρουσία στα πανελλήνια και ευρωπαικά συνέδρια ουρολογίας όπως και ενδοουρολογίας ανδρολογίας και γυναικοουρολογίας ενώ άρθρα του δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα ελληνικά και ξένα ουρολογικά περιοδικά.

Το ιατρείο του ουρολόγου κυρίου Παπαγρηγοράκη βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 7β στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και μπορεί να σας προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στην ειδικότητα της ουρολογίας της ανδρολογίας και της γυναικοουρολογίας με την κάλυψη υπερήχου, μηχανήματος ουροροομετρίας, εύκαμπτου κυστεοσκοπίου και μηχανήματος καυτηριασμού κονδυλωμάτων.

- Πλήρης ουρολογική εξέταση
- Ουρολογικός υπερήχος: έγχρωμο υπέρηχο και τρίπλεξ
- Διορθικό υπερηχογράφημα προστάτη
- Διουρηθρική προστατεκτομή.
- Διουρηθρική εκτομή θηλωμάτων κύστεως.
- Βιοψία προστάτη
- Περιτομή
- Κιρσοκήλη, Yδροκήλη
- Συστροφή του όρχεος
- Διαδερμική νεφρολιθοτριψία
- Ανοικτή & Ενδοσκοπική προστατεκτομή
- Νεφρεκτομή
- Ουρητηροσκόπηση
- Εύκαμπτη Κυστεοσκόπηση
- Ουροδυναμική Μελέτη, Ουροροομετρία
- Λιθίαση Ουροποιητικού
- Ακράτεια Ούρων
- Υπογονιμότητα
- Προβλήματα Στύσης
- Πρόωρη εκσπερμάτιση
- Στυτική Δυσλειτουργία
- Φίμωση & Κρυψορχία
- Παθήσεις των νεφρών & όρχεων
- Λαπαροσκοπική Χειρουργική
- Ογκολογικές Επεμβάσεις
- Παιδοουρολογία

Διεύθυνση:
Εθν. Αντιστάσεως 7Β, Καλαμαριά