Μαιευτήρας, Χειρουργός Γυναικολόγος

Κουμπλής Μιλτιάδης

Παπαναστασίου 90, Θεσσαλονίκη
mkoumplis@hotmail.com
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο Κουμπλής Μιλτιάδης, χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας στη Θεσσαλονίκη, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύθηκε στη μαιευτική - γυναικολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κατα τη διάρκεια της ειδίκευσής του, ασχολήθηκε με την παθολογία της κύησης και την κύηση υψηλού κινδύνου, τον προγεννητικό έλεγχο και τον τοκετό με βάση την επιστημονικά τεκμηριωμένη ιατρική. Είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού και ενεργός αρωγός στην περίοδο του θηλασμού και της λοχείας.

Διαθέτει πιστοποίηση από την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος, καθώς και πιστοποίηση στο γυναικολογικό υπερηχογράφημα.

Έχει μετεκπαιδευτεί πάνω στην υπογονιμότητα, στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, καθώς και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση).

Το ιατρείο διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την ακρίβεια της διάγνωσης και την αποτελεσματική θεραπεία. Παράλληλα, υπάρχει στενή συνεργασία με ομάδα ιατρών άλλων ειδικοτήτων, προσφέροντας υπεύθυνη συμβουλευτική για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Ο ιατρός ασχολείται ενεργά με την παθολογία τραχήλου (παθολογικό τεστ Παπ, κολποσκόπηση), το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, την ενδομητρίωση, τα ινομυώματα, τις κύστεις ωοθηκών, τις διαταραχές της εμμηνορυσίας, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και με τα προβήματα της εμμηνόπαυσης και οστεοπόρωσης.

Με στόχο την ολοκληρωμένη διασφάλιση της υγείας της γυναίκας, γίνεται προληπτικός έλεγχος των μαστών με ψηλάφηση και απεικονιστικό έλεγχο (όπου απαιτείται), σε κάθε ετήσιο ραντεβού.

1. Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος
2. Τεστ Παπ
3. Υπερηχογράφημα 3D/4D
4. Κύηση
5. Προγεννητικός έλεγχος
6. Φυσιολογικός τοκετός
7. Υπογονιμότητα
8. Λαπαροσκόπηση
9. Υστεροσκόπηση
10. Κολποσκόπηση
11. Κονδυλώματα
12. Καρδιοτοκογράφημα

Διεύθυνση:
Παπαναστασίου 90, Θεσσαλονίκη