Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Μαδιάς Ηλίας

Γ. Παπανδρέου 64, Μεταμόρφωση
madiase@gmail.com
ourologos-madias.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο χειρουργός-ουρολόγος Ηλίας Μαδιάς διατηρεί ουρολογικό ιατρείο στη Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 64. Στο σύγχρονο χώρο του ιατρείου του, ο ιατρός διαγιγνώσκει και αντιμετωπίζει, επιτυχώς, προβλήματα ουρολογίας σε άνδρες και γυναίκες. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και με τα πλέον εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα, ο ουρολόγος Ηλίας Μαδιάς διακρίνεται για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το ουρολογικό ιατρείο του Ηλία Μαδιά, στη Μεταμόρφωση, διαθέτει -μεταξύ άλλων: εύκαμπτο κυστεοσκόπιο για πλήρη έλεγχο ουρήθρας/ουροδόχου κύστης/προστάτη, σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων για εξέταση όλου του ουροποιητικού συστήματος, ουροροομετρητή για διάγνωση της υπερπλασίας του προστάτη και της επιτακτικής ούρησης, σύγχρονο ψηφιακό πύργο με ψηφιακή κάμερα, μηχάνημα για καυτηριασμό με ραδιοσυχνότητες, ψηφιακή οθόνη για εικόνες με υψηλή ευκρίνεια.

Ο χειρουργός-ουρολόγος Ηλίας Μαδιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Καρόλου στην Πράγα. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Νοσοκομείο Η ΕΛΠΙΣ στην Αθήνα και μετεκπαιδεύτηκε στο Western General Hospital, στο Εδιμβούργο της Σκοτίας, για δυο χρόνια. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στις ιδιωτικές κλινικές Γενική Κλινική Ταξιάρχαι και Αθηναϊκή Κλινική, όπου και χειρουργεί.

Εμπιστευθείτε το χειρουργό-ουρολόγο Ηλία Μαδιά, στη Μεταμόρφωση Αττικής, για την αντιμετώπιση ουρολογικών και ανδρολογικών νοσημάτων πάσης φύσεως. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τον ασθενή, ο ιατρός προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ιδανική αντιμετώπιση εκάστοτε περιστατικού. Παράλληλα, ο ουρολόγος Ηλίας Μαδιάς -με αρωγό τις σπουδές του και στην Ψυχολογία- φροντίζει για το χτίσιμο μιας σχέσης απολύτου εμπιστοσύνης με τους ασθενείς του, τους οποίους προσπαθεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αρνητικών αισθημάτων και άγχους, σε σχέση με τα ιατρικά τους θέματα. Ας σημειωθεί ότι ο ουρολόγος Ηλίας Μαδιάς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιτυχή αντιμετώπιση ανδρολογικών παθήσεων, όπως στυτική δυσλειτουργία και πρόωρη εκσπερμάτιση, που πολλάκις έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο.

Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του χειρουργού-ουρολόγου Ηλία Μαδιά, στη Μεταμόρφωση Αττικής, αντιμετωπίζεται μια μεγάλη γκάμα ουρολογικών παθήσεων, μετά από εμπεριστατωμένη κλινική εξέταση και διάγνωσή τους. Ο ιατρός είναι, πάντα, έτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πλέον σύνθετα ουρολογικά προβλήματα, ανδρών και γυναικών.

- Πλήρης ουρολογικός έλεγχος ανδρών
- Γυναικεία ουρολογία
- Έλεγχος προστάτου
- Έλεγχος ουροδόχου κύστης
- Υπέρηχος νεφρών, όρχεων κ.ά.
- Ουροροομέτρηση
- Ακράτεια ούρων
- Ενδοσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη
- Διουρηθρική αφαίρεση του προστάτη με πλάσμα (TURis)
- Διάγνωση και αντιμετώπιση αιματουρίας
- Ενδοσκοπική λιθοτριψία με LASER
- Θεραπεία λιθίασης/λιθοτριψία
- Εξωσωματική λιθοτριψία
- Αντιμετώπιση χρόνιας προστατίτιδας
- Ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις για παθήσεις, όπως: κιρσοκήλη, υδροκήλη, περιτομή, βραχύς χαλινός
- Μικροεπεμβάσεις με χρήση ραδιοσυχνοτήτων εντός του ιατρείου, υπό τοπική αναισθησία
- Ανδρολογικές παθήσεις που δημιουργούν έντονο στρες και δυσφορία, όπως στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση κ.ά. Ψυχολογική προσέγγιση των παθήσεων/διάγνωση ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας
- Έλεγχος νεφρών
- Καρκίνος νεφρού
- Καρκίνος προστάτη
- Καρκίνος ουροδόχου κύστης
- Θηλώματα ουροδόχου κύστης
- Αντιμετώπιση χρόνιων γυναικείων ουρολοιμώξεων και ακράτειας ουρών
- Μικροεπεμβάσεις τοποθέτησης κολπικής ταινίας

Διεύθυνση:
Γ. Παπανδρέου 64, Μεταμόρφωση