Γενικός Οικογενειακός Ιατρός

Μητσάκης Όθων

Αμφιτρίτης 9, Παλαιό Φάληρο
othonmitsakis@gmail.com
fb.com/iatreioothonmitsakis
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο κος Μητσάκης Όθωνας, είναι ειδικός γενικός ιατρός (General Practitioner).

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (Master). Το 1ο μεταπτυχιακό, με αντικείμενο «Νεοπλασματική Νόσος στον άνθρωπο, Σύγχρονη Κλινική Παθολογική Ανατομική Προσέγγιση και Ερευνα», το έλαβε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009-2011 με βαθμό Άριστα. Το 2ο μεταπτυχιακό, με αντικείμενο «Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία», το έλαβε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, με βαθμό Άριστα. Το 3ο μεταπτυχιακό, με αντικείμενο «Επείγουσα Ιατρική», το έλαβε από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Αριστεία.

Ταυτοχρόνως ολοκλήρωσε τις εξειδικεύσεις του, με δύο Διπλωματικές Διατριβές, με αντικείμενα «Νευροενδοκρινείς Ογκοι του Πνεύμονα» και «Η Επίδραση της Αρτηριακής Υπέρτασης σε Νεοδιαγνωσθέντες Ασθενείς προ και μετά την περίοδο της Οικονομικής Κρίσης», με δείγμα 500 ασθενών από την Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής, του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικής Ιατρικής, της Ελληνικής Παθολογοανατομικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (SILVER member).
Έχει Ειδικευτεί επί 2,5 χρόνια στην Ειδικότητα της Παθολογοανατομίας και της Ιατροδικαστικής.

Έχει μεγάλη κλινική εμπειρία και εκπαίδευση σχεδόν σε όλους τους τομείς της Ιατρικής, καθώς έχει ασχοληθεί και με Ιατρικό Τουρισμό, με ασθενείς σχεδόν από όλο τον κόσμο με τις διαφορετικές νοοτροπίες και παθήσεις τους.
Έχει δημοσιεύσει 4 άρθρα στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Καρδιολογίας της Βαρκελώνης το 2014, είχε συμμετοχή ως ομιλητής σε αρκετά εγχώρια συνέδρια και πρόσφατα απέκτησε και τον τίτλο του «Εκπαιδευτή» Ιατρών της Ειδικότητας την οποία κατέχει.

- Κατ’ οίκον επίσκεψη
- Κλινική εξέταση για όλη την οικογένεια
- Ηλεκτρονική συνταγογράφηση/Έκδοση παραπεμπτικών για εργαστηριακές εξετάσεις/Αξιολόγηση αποτελεσμάτων
- Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
- Παρακολούθηση αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων (ΧΑΠ, ΑΣΘΜΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ)
- Διαχείριση ψυχικών και σωματικών προβλημάτων (κατάθλιψη, άγχος)
- Εμβολιασμοί
- Θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων (οσφυαλγία, αρθραλγία, ισχιαλγία, αυχεναλγία)
- Προληπτικός έλεγχος - check up, μαστογραφία, υπέρηχοι, ακτινολογικός έλεγχος, Dexa, Τεστ Παπανικολάου
- Καθαρισμός αυτιών με ξηρή αναρρόφηση
- Περιποίηση διαβητικού ποδιού, τραυμάτων, συρραφή, αφαίρεση ραμμάτων
- Έκδοση πιστοποιητικών
- Βεβαιώσεις για σχολεία, γυμναστήρια, κολυμβητήρια

Διεύθυνση:
Αμφιτρίτης 9, Παλαιό Φάληρο