ΑρχικήΑθήναΒελονιστήςΜαύρος Δημήτριος ΙΙ
Φυσιοπαθητικός - Βελονιστής - Ειδικός Ρεφλεξολόγος

Μαύρος Δημήτριος ΙΙ

Άλυος 3, Βούλα
info@drmavros.gr
drmavros.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο Δημήτρης Μαύρος είναι φυσιοπαθητικός MSc του πανεπιστημίου Ansted και κάτοχος Higher Diploma στον τομέα του ηλεκτροβελονισμού (μεθόδου W.E.A.) του Berkeley-London-UK.Έχει καταθέσει επίσης το διδακτορικό του στο δημόσιο πανεπιστήμιο Ansted.

Η γνωριμία του με τον χώρο της εναλλακτικής ιατρικής ξεκίνησε ήδη από το 1986, οπότε επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί Jawa της Ινδονησίας, και συνεχίστηκε ως διαδοχική εκπαίδευση σε χώρες, όπως είναι η Κίνα, η Ταϋλάνδη, η Ινδονησία και η Κορέα, όπου εξειδικεύτηκε στον βελονισμό, σε θεραπείες της σπονδυλικής στήλης και στη ρεφλεξολογία-ζωνοθεραπείες.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κατάρτισης, ο Δημήτρης Μαύρος συμμετείχε στην ανάπτυξη των προγραμμάτων anti-tox σε συνεργασία με την eco-house, ενημερώνοντας επαγγελματίες και ιδιώτες με σχετικές εισηγήσεις, ενώ παρακολούθησε επίσης και τα παρακάτω σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν από τη N.H.S Hellas:

Ανάλυση της Ολιστικής Θεραπείας της Ενέργειας από την Αρχαία Ελληνική έως την Κινεζική Ιατρική- Μάιος 1999.
Θεραπείες στην αρχαία Ελλάδα- Ιανουάριος 2001.
Ρεφλεξολογία προσώπου και ειδικά σημεία του προσώπου, Θεραπεία και Πρακτική- Δεκέμβριος 1998.
Ρεφλεξολογία Ζώνης & Ρεφλεξολογία Αυτιού – Νοέμβριος 1998.
Μέθοδος ενεργοποίησης της Prof. Nozie

Ο Δημήτρης Μαύρος έχει συνεργαστεί με κέντρα φυσικής αποκατάστασης, αλλά και νοσοκομεία, όπως είναι το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό. Έχει διατελέσει διευθυντής και καθηγητής σε σχολή Εναλλακτικών Μεθόδων Θεραπείας, όπου έχει διδάξει στον τομέα ρεφλεξολογίας/ηλεκτροβελονισμού/συμβουλευτικής διατροφολογίας.

Το Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπευτικής και Φυσικής Αποκατάστασης, με υπηρεσίες όπως βελονισμός, ρεφλεξολογία, ζωνοθεραπείες και συμβουλευτική διατροφολογία, λειτουργεί από τον Δημήτριο Μαύρο στην Νέα Ιωνία από το 2003.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτει μεγάλο εύρος παθήσεων συμπληρωματικά ή αμιγώς θεραπευτικά όπως:

- Πόνοι πάσης φύσεως
- Ψυχολογική αστάθεια & Ψυχοσωματικές παθήσεις
- Νευρολογικές παθήσεις
- Παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος
- Ωτορινολαρυγγολογίας παθήσεις
- Οφθαλμολογικές παθήσεις
- Παθήσεις καρδιάς
- Παθήσεις αναπνευστικού συστήματος
- Αιματολογικές παθήσεις
- Δερματοπάθειες
- Παθήσεις ουρο – γεννητικού συστήματος
- Κοσμητική ιατρική
- Ναυτία και εμετός που σχετίζονται με την θεραπεία του καρκίνου


Γενικά η βάση λειτουργίας του ιατρείου μας είναι η φυσιοπαθητική που εμπεριέχει τεχνικές όπως:

- Ρεφλεξολογία
- Βελονισμό
- Ηλεκτροβελονισμό W.E.A.
- Ζωνοθεραπεία
- Συμβουλευτική Διατροφολογία
- Όλες οι παραπάνω εναλλακτικές θεραπείες αντιμετωπίζουν ασθένειες με τρόπο συμβατό και ιδιαίτερο για κάθε ασθενή ξεχωριστά. Εξατομικεύονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει το εκάστοτε περιστατικό.

Το Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπευτικής και Φυσικής Αποκατάστασης στο Μαρούσι, παρέχει θεραπείες που αποτοξινώνουν συγκεκριμένα όργανα και προσφέρει ολιστική αποτοξίνωση στον οργανισμό και εξισορρόπηση στις διάφορες λειτουργίες του. Παράλληλα με κάθε θεραπευτική προσέγγιση, δεσμεύονται οι ελεύθερες ρίζες – τοξίνες και σε όλα τα περιστατικά προσφέρεται αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα ο ασθενής να ωφελείται πολυεπίπεδα.

Αναλαμβάνουμε επισκέψεις κατ’ οίκον σε όλη την Αττική.

Διεύθυνση:
Άλυος 3, Βούλα