ΑρχικήΠάτραΑκτινολόγοςΚαρατζάς Γεώργιος
Ακτινολόγος - Ακτινοδιαγνώστης

Καρατζάς Γεώργιος

Κανακάρη 95 - 97, Γούβα
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ο Δρ Ανδρέας Καρατζάς είναι ιατρός Ακτινοδιαγνώστης. Εισήχθη το 1996 με υποτροφία ως 1ος επιτυχών στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έλαβε το πτυχίο του με έπαινο ως 3ος το 2002. Εργάστηκε στα Guy’s and St Thomas’ Hospitals του Λονδίνου, ως “Clinical Fellow in Radiology”, τόσο στο τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας, όσο και στο τμήμα της διαγνωστικής ακτινολογίας το 2005-2006. Ειδικεύθηκε στην ακτινοδιαγνωστική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από το 2006 έως το 2011. Εργάστηκε στο John Hopkins Hospital της Βαλτιμόρης ως Research Fellow στο τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας το 2010. Το 2011 εργάστηκε στο King’s College Hospital του Λονδίνου, ως Clinical Fellow στην ομάδα διαγνωστικής και επεμβατικής ακτινολογίας για παθήσεις του ήπατος και των χοληφόρων.

Παρουσίασε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα την «Μελέτη της αγγειογένεσης σε οπίσθια άκρα κονίκλων μετά από χορήγηση νευρογενούς αυξητικού παράγοντα (NGF)» το 2014. Έχει παρουσιάσει εργασίες σε διεθνή και εγχώρια συνέδρια και έχει βραβευτεί για 2 εκ των εργασιών του. Έχει δημοσιεύσει 3 πρωτότυπες εργασίες σε διεθνή περιοδικά με κριτές (Pubmed). Είναι κριτής σε 1 διεθνές επιστημονικό περιοδικό

Εργάζεται στο διαγνωστικό τμήμα του τμήματος Ακτινολογίας του Ολυμπίου θεραπευτηρίου και ως Συνεργάτης Ερευνητής στο τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Παράλληλα εργάζεται ως part time consultant στην Telemedicineclinic, παρέχοντας υπηρεσίες ακτινοδιαγνωστικής μέσω τηλεϊατρικής σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου με εξειδίκευση στο πεδίο της απεικόνισης του θώρακα και της κοιλιάς.

Εξετάσεις:

Διαδερμικές βιοψίες καθοδηγούμενες από αξονικό τομογράφο ή υπέρηχo
Απεικονιστικά καθοδηγούμενες διαδερμικές παροχετεύσεις
Θεραπευτικές επεμβάσεις αγγείων
Ογκολογικές επεμβάσεις
Τοποθέτηση φλεβικών καθετήρων για χημειοθεραπεία
Επεμβάσεις ουροποιητικού

Διεύθυνση:
Κανακάρη 95 - 97, Γούβα