Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Συρίμπεη Χρυσάνθη

Αρόης 45Β, Πάτρα
ch_syribei@yahoo.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Η Χρυσάνθη Συρίμπεη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (2006), κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών (master) στην Κλινική Διαιτολογία (2008). Γεννήθηκε το1984 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πάτρα.
Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε πτυχιακή μελέτη με τίτλο: «Μεταβολές στο αντιοξειδωτικό περιεχόμενο και στην αντιοξειδωτική δράση ελληνικών λευκών κρασιών κατά την ωρίμανση». Οι μεταπτυχιακές της σπουδές συνοδεύτηκαν από υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης και ολοκληρώθηκαν με την μεταπτυχιακή διατριβή: «Διαιτητικές συνήθειες και παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα σε νεαρές ενήλικες».

Τόσο προπτυχιακά, όσο και μεταπτυχιακά, έκανε πρακτική άσκηση σε νοσοκομεία των Αθηνών (Σισμανόγλειο, Ερυθρός Σταυρός, Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ. Γεννηματάς, Τζάνειο, ΓΝΑ Λαϊκό). Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος ΠΕ σε κέντρα αδυνατίσματος και γυμναστήρια, ενώ τα τελευταία 5 έτη έχει διατελέσει καθηγήτρια Διαιτολογίας – Διατροφής σε ιδιωτικά ΙΕΚ (ΞΥΝΗ – Γλυφάδας, ΑΚΜΗ & ΒΕΡΓΗ - Πάτρας). Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδριών και αρθρογραφεί για θέματα σχετικά με τη διατροφή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Από το 2008 μέχρι σήμερα λειτουργεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στην Πάτρα (Αρόης 45Β) και διδάσκει στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας.

- Λιπομέτρηση
- Βασικός Μεταβολισμός
- Κλινική διατροφή
- Καρδιαγγειακά νοσήματα - Σακχαρώδης διαβήτης
- Διατροφές για αυτοάνοσα νοσήματα
- Ειδικά Διαιτολόγια
- Απώλεια Βάρους
- Πρόσληψη Βάρους
- Ισορροπημένη Διατροφή
- Βρεφική Παχυσαρκία
- Παιδική Παχυσαρκία
- Εφηβική Παχυσαρκία
- Αθλητική Διατροφή
- Διατροφή Εγκυμοσύνης
- Ορθοορεξία (Ψύχωση με την υγιεινή Διατροφή)
- Επεισοδιακή Υπερφαγία
- Διατροφικές ψυχογενής διαταραχές

Διεύθυνση:
Αρόης 45Β, Πάτρα