ΑρχικήΠάτραΛογοθεραπευτήςΚίνητρο Λόγου και Ψυχής
Μαστραντωνάκη Αθηνά - Πιτερού Ελένη

Κίνητρο Λόγου και Ψυχής

Στρατηγού Παναγόπουλου 2, Πάτρα
kinitrologoukaipsixis@yahoo.com
speech-pathologist-677.business.site
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Το Κίνητρο Λόγου και Ψυχής είναι ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών στο οποίο γίνεται έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση βασισμένη σε σύγχρονα εργαλεία αξιολόγησης και υλοποιούνται εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης με νέες και αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους.

Προτεραιότητά μας είναι το παιδί και οι ανάγκες του σε επικοινωνιακό, λεκτικό και μη, συμπεριφορικό επίπεδο, καθώς και η ανάπτυξη - υποστήριξη των κοινωνικών δεξιοτήτων και της ψυχοσύνθεσής του.

Τέλος, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη του παιδιού σημαντικό ρόλο παίζει και η συμμετοχή του γονιού, γι΄αυτό στο κέντρο πραγματοποιείται και συμβουλευτική γονέων. Όλα αυτά οργανώνονται και εφαρμόζονται με γνώμονα την αγάπη για το παιδίκαι το σεβασμό στην μοναδικότητά του.

Μαστραντωνάκη Αθηνά:
Η κυρία Μαστραντωνάκη Αθηνά παιδοψυχολόγος στο κέντρο ειδικών θεραπειών Κίνητρο Λόγου και Ψυχής αναλαμβάνει υπεύθυνα τη ψυχολογική υποστήριξη παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη σε ομάδες παιδιών για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και συναισθηματικής νοημοσύνης, συμβουλευτική γονέων.

Λογοθεραπεία

Φωνοθεραπεία

Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών

Ψυχολογική Υποστήριξη Παιδιών, Εφήβων & Ενηλίκων

Συμβουλευτική Γονέων

Αυτισμός

Σχολική Ετοιμότητα

Πρώιμη Παρέμβαση σε Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές

Διεύθυνση:
Στρατηγού Παναγόπουλου 2, Πάτρα