Ακτινολόγος - Ακτινοδιαγνώστης

Ανδριανάκη Αικατερίνη

Λεωφόρος Ηροδότου 148, Νέα Αλικαρνασσός
andrianakik@gmail.com
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Ανδριανάκη Αικατερίνη
Ακτινολόγος - Ακτινοδιαγνώστης


Η Ιατρός Ανδριανάκη Αικατερίνη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2000 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Ακτινολογία (Κλασσική Ακτινολογία, Υπερηχοτομογραφία, Αξονική Τομογραφία, Μαγνητική Τομογραφία, Επεμβατική Ακτινολογία) στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο – Πανάνειο στο Ηράκλειο Κρήτης και στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.
Έχει εξειδικευθεί, επίσης, στην Παιδιατρική Ακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στην Ουροακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τεργέστης, στην Ιταλία, καθώς και στο Μεταβολισμό των Οστών στα παιδιά, στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού της Αθήνας στο τμήμα Μεταβολισμού των Οστών.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, στο οποίο λειτουργεί Τμήμα Ακτινολογικό και Υπερήχων όπου γίνονται σειρά εξετάσεων όπως υπερηχογραφήματα νεογνών, παιδιών και ενηλίκων, triplex αγγείων, βιοψίες προστάτη, παρακεντήσεις θυρεοειδούς και έλεγχος στυτικής δεισλειτουργίας.
Είναι επιστημονικός Συνεργάτης του Ακτινολογικού Τμήματος της Μαιευτικής Κλινικής του «Μητέρα Κρήτης», καθώς και της Kαρδιολογικής Φροντίδας-Cardiocare. Είναι ενεργό μέλος διαφόρων ελληνικών και ευρωπαϊκών εταιρειών, ενώ αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και ηλεκτονικά site που έχουν ιατρικό αντικείμενο. Έχει συμμετάσχει και πραγματοποιήσει ανακοινώσεις σε πλήθος ελληνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών ιατρικών συνεδρίων.

Ψηφιακή Μαστογραφία
Ψηφιακές Ακτινογραφίες Ενηλίκων & Παίδων
Μέτρηση Οστικής Ηλικίας Παίδων
Υπερηχογράφημα Μαστών
Ελαστογραφία Μαστών
Υπερηχογράφημα Τραχήλου και Θυρεοειδούς Αδένα Ενηλίκων & Παίδων
Ελαστογραφία Όζων Θυρεοειδούς
Υπερηχογράφημα Κοιλίας Ενηλίκων & Παίδων
Έγχρωμο Doppler Υπερηχογράφημα Αγγείων Άνω και Κάτω Άκρων
Έγχρωμο Doppler Υπερηχογράφημα Καρωτίδων
Έγχρωμο Doppler Υπερηχογράφημα Νεφρικών Αρτηριών και Κοιλιακής Αορτής
Έγχρωμο Doppler Υπερηχογράφημα Οσχέου
Υπερηχόγραφημα Μαλακών Μορίων
FNA Όζων Θυρεοειδούς με Υπερηχογραφική Καθοδήγηση
FNA - Βιοψία (Core Biopsy) Μαστών με Υπερηχογραφική Καθοδήγηση

Διεύθυνση:
Λεωφόρος Ηροδότου 148, Νέα Αλικαρνασσός