Διαγνωστικό Κέντρο ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ

Φοβάκη Άννα

62 Μαρτύρων 7, Ηράκλειο
anna@dialogou.gr
dialogou.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

'ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ' Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας
Υπεύθυνη Κέντρου: Φοβάκη Άννα


Το κέντρο ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ, με έμπειρο λογοθεραπευτή - λογοπεδικό, δημιουργήθηκε το 2003 στο Ηράκλειο, στο κέντρο. Πρόκειται για ένα κέντρο διαφορετικό σε αισθητική, αλλά και στον τρόπο θεραπευτικής προσέγγισης. Βασίζεται στη δύναμη του λόγου και στις θεραπευτικές ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων λόγου και συμπεριφοράς στον άνθρωπο.

Σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και τελείως διαφορετικό από άλλα γραφεία λογοθεραπείας, προξενεί σε κάθε πελάτη την αίσθηση της άνεσης και της θέλησης για λύση κάθε προβλήματος. Σε αυτό το περιβάλλον, σας περιμένει η ικανή και ταλαντούχα Άννα Φοβάκη, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Σόφιας και κάτοχος Master στις επικοινωνιακές διαταραχές της ανάπτυξης, όπως δυσλεξία, αφασία, δυσφασία, τραυλισμός και μαθησιακές δυσκολίες ενηλίκων - παίδων.

Στις επικοινωνιακές διαταραχές της ανάπτυξης συμπεριλαμβάνονται και οι νοητικές δυσκολίες, η δυσορθογραφία, τα προβλήματα άρθρωσης, ο αυτισμός και οι παραλύσεις.

Το κέντρο προσφέρει και ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις, μέσω του παραρτήματός του στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα, του ψυχολόγου Ηρακλή Φοβάκη, πτυχιούχου κοινωνικών επιστημών, Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Ψυχολογίας και Λογοθεραπείας «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ-ΦΟΒΑΚΗ ΑΝΝΑ και ΦΟΒΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» αντιμετωπίζονται:

Δυσλεξία
Αφασία
Δυσφασία
Τραυλισμός
Μαθησιακές Δυσκολίες Ενηλίκων – Παιδιών
Νοητικές Δυσκολίες
Δυσορθογραφία
Προβλήματα άρθρωσης
Αυτισμός
Παραλύσεις


ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ-ΦΟΒΑΚΗ ΑΝΝΑ

Master Επικοινωνιακές Διαταραχές της Ανάπτυξης
Ψυχοθεραπεία
Συμβουλευτική Ατομική – Οικογένειας
Υποστηρικτική
Θεραπεία Ψυχαναλυτικού Τύπου
Αντιμετώπιση Κατάθλιψης-Άγχους
Νευρώσεις
Ειδική Αγωγή
Νοητική Υστέρηση
Αυτισμός

Διεύθυνση:
62 Μαρτύρων 7, Ηράκλειο