Διαγνωστικό Κέντρο

Microform Lab

Σμύρνης 69, Χανιά
microform.lab@gmail.com
diagnostic-center-40.business.site
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Διαγνωστικό Κέντρο Microform Lab

Υπεύθυνοι Διαγνωστικού:

Καλαμπαλίκη Αικατερίνη
Παπαχριστοδούλου Στυλιανός

Στο Διαγνωστικό Κέντρο - Microform Lab - με γνώμονα την άρτια επιστημονική κατάρτιση μέλημά μας είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών με αίσθημα ευθύνης προς τον εξεταζόμενο συνάνθρωπο μας, με στόχο την αξιοπιστία και την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου. Έχουμε διασφαλίσει συμβάσεις με όλα τα δημόσια ταμεία Ε.Ο.Π.Υ.Υ. καθώς και ειδικές ιδιωτικές τιμές, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές για τους εξεταζόμενους μας. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και ατόμων με κινητικά προβλήματα, σας παρέχουμε την υπηρεσία Αιμοληψία Κατ' Οίκον, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εγγυόμαστε για την ασφάλεια της αιμοληψίας στο χώρο σας,
για την ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων σας στο εργαστήριο έχοντας πιστοποίηση μεταφοράς βιολογικών υλικών. Το ραντεβού κλείνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα αιμοληψίας καλώντας καθημερινά.

Στο εργαστήριο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχεται στους τομείς της Αιματολογίας, Μικροβιολογίας, Βιοχημείας, Ανοσολογίας, Ορμονολογίας, Καλλιεργειών, Σπερμοδιαγράμματος, Προγεννητικού ελέγχου, Παρασιτολογίας, Επιπέδων φαρμάκων, Αλλεργιολογίας και Μοριακής βιολογίας (PCR, Γονιδιακός έλεγχος), γίνεται σχολιασμός των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Όλες οι εξετάσεις διεξάγονται κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους από καταξιωμένους οργανισμούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μή διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του κέντρου μας ή να ρωτήσετε την ιατρό μας.

Στο Εργαστήριο πραγματοποιούνται οι εξής εξετάσεις:

- Αιματολογικές
- Βιοχημικές
- Μικροβιολογικές
- Ορμονολογικές
- Ανοσολογικές
- Ορολογικές
- Προγεννητικός έλεγχος
- Διερεύνηση μεταβολικών επιπλοκών κύησης (Σακχαρώδης Διαβήτης Κύησης, Θυρεοειδοπάθειες)

Διεύθυνση:
Σμύρνης 69, Χανιά