Η νέα Μεσοθεραπεία έφθασε

Είναι η νέα τεχνική για ανανέωση του δέρματος, η οποία έχει ξεπεράσει και αντικαταστήσει τη κλασική τεχνική της μεσοθεραπείας. Γίνεται χρήση ενός νέου υλικού μεσοθεραπείας το οποίο τοποθετείται, με μια νέα τεχνική, σε λίγα μόνο σημεία σε κάθε πλευρά του προσώπου.

Το υλικό είναι μίγμα υαλουρονικού και ουσιών που στοχεύουν σε αντιοξειδωτική δράση και διέγερση του δέρματος για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η έγχυση σε λίγα και συγκεκριμένα σημεία του προσώπου αντικαθιστά την ως τώρα γνωστή μεσοθεραπεία που γίνεται σε πολλά σημεία του δέρματος με derma roller ή με ‘πιστόλι’ ή με το χέρι.

Η διαδικασία κρατά λίγα λεπτά και δεν απαιτεί αναισθησία (κρέμα ή ένεση) δίνει άμεσα αποτελέσματα φρεσκαρίσματος και λάμψης που αυξάνονται σταδιακά μέσα στο μήνα.

Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες μια κάθε μήνα. Μπορεί να γίνει σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου χωρίς να επιφέρει κάποια αλλαγή στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ερεθισμός, έτσι μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιστρέψει στις κοινωνικές του δραστηριότητες άμεσα.

Η εφαρμογή γίνεται σε λίγα σημεία, για τον λόγο αυτό μπορεί να γίνει συνδυασμός με άλλες θεραπείες, πχ με Botox.

Με τη κλασική θεραπεία της μεσοθερεπείας έχουμε ερεθισμό στο πρόσωπο, λαιμό κλπ και δεν ενδείκνυται να γίνονται άλλες θεραπείες συγχρόνως, διότι ο ερεθισμός είναι πολύ έντονος, έχουμε εξουδετέρωση του Botox κλπ.

Δημοφιλείς Γιατροί

Δήμητρα Πράπα

ΕΥΝΑΡΔΟΥ 8
Γενικός Γιατρός

Μεχρνταντιάν Μέχρνταντ (Μιθριδάτης)

Βασιλική Ταβάκη 36, Θέρμη, 57001

Παπαδημητρίου Στέργιος

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23,Βέροια

Σχετικά Άρθρα

Τι είναι ο Αυτισμός;

O όρος Αυτισμός προέρχεται από τη λέξη “εαυτός” και υποδηλώνει την εσωστρέφεια και την απομόνωση ενός ατόμου στον εαυτό του. Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες έρευνες οι οποίες έχουν βοηθήσει στην διαμόρφωση των διαγνωστικών κριτηρίων για...

Ανάπτυξη λόγου

Πως μπορώ ως γονέας να διευκολύνω το παιδί μου στην ανάπτυξη του λόγου; ✔   Να ενθαρρύνετε έως τον πρώτο χρόνο κάθε μορφή επικοινωνιακής αλληλεπίδρασης με το παιδί, π.χ. εκφράσεις προσώπου, χαμόγελα, γέλια, νεύματα, κοιτάγματα. ✔   Να...

Η αυτοπεποίθηση

Σηκώστε το χέρι σας αν έχετε πει ποτέ τη φράση… ‘Μακάρι να είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση’ ή ‘Αν είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση , θα μπορούσα να…’ Σας ακούγεται γνώριμο; Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να αποκτήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και...