Ειδικότητα

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Διεύθυνση

Τρανταλλίδου 2, Ρέθυμνο

Τηλέφωνο

2831.035.650

Κινητό

6936.63.22.22

Ιστοσελίδα

gynaikologosvoggas-rethymno.gr

Email

info@gynaikologosvoggas-rethymno.gr


Κινητό

6936.63.22.22

Ιστοσελίδα

gynaikologosvoggas-rethymno.gr

Email

info@gynaikologosvoggas-rethymno.gr


Ο Ευάγγελος Βόγγας, μαιευτήρας γυναικολόγος με έδρα στο Ρέθυμνο, διατηρεί μαιευτικό - γυναικολογικό ιατρείο στην οδό Τρανταλλίδου 2. Κατάγεται από την Τρίπολη Αρκαδίας και από τα Χανιά (από πλευράς μητέρας) και είναι πατέρας 2 παιδιών.

Σπούδασε στην Ιατρική Πάτρας, με βαθμό πτυχίου 7,8. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογία στο 401 ΓΣΝ, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», Αθήνα. Μετεκπαιδεύτηκε επί 4ετία στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάστηκε σε 6 Νοσοκομεία: Basildon Hospital ESSEX, Southend Hospital ESSEX, Harold Wood Hospital, King’s College Hospital London, Birmingham Women’s Hospital και Stafford Hospital - West Midlands, με εξειδίκευση στους υπερήχους (Harris’ Birthright research centre for fetal Medicine) και στην κολποσκόπηση.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος στο Ρέθυμνο είναι πιστοποιημένος στην Κολποσκόπηση (2008), στην Αυχενική Διαφάνεια (2013), στο ALSO (Εξετάσεις στην επείγουσα μαιευτική - 2010). Επίσης, διαθέτει άδεια εκτέλεσης υπερήχων, μετά από πρακτική εξέταση από το υπουργείο Υγείας (2003). Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει 32 εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά. Είναι μέλος των εταιρειών: Περιγεννητικής Ιατρικής, Υπερήχων, Κολποσκόπησης και Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Επισκεφθείτε το ιατρείο του μαιευτήρα γυναικολόγου Ευάγγελου Βόγγα, για εξειδικευμένες και αξιόπιστες γυναικολογικές υπηρεσίες. Εμπιστευθείτε τον ιατρό για τον τακτικό γυναικολογικό σας έλεγχο, για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και τον τοκετό, αλλά και για την αντιμετώπιση κάθε είδους γυναικολογικών παθήσεων και της υπογονιμότητας. Ο γυναικολόγος, εξειδικευμένος στους υπερήχους και στην κολποσκόπηση, έχει εξοπλίσει το ιατρείο με κάθε σύγχρονο μέσο, όπως το υπερσύγχρονο 4D μηχάνημα υπερήχων GE E8 expert, το μηχάνημα κολποσκόπησης Olympus ΟCS 500 με δυνατότητα office hysteroscopy και τον κορυφαίο καρδιοτοκογράφο Οxford Huntleigh.

Με αυτόν τον τρόπο, έχει τη δυνατότητα να παρέχει στις γυναίκες μια πληθώρα υπηρεσιών, όπως:
α’) Εκτέλεση υπερήχων γυναικολογικού ενδιαφέροντος
β’) Εκτέλεση εξειδικευμένων υπερήχων στη Μαιευτική, όπως αυχενική διαφάνεια, υπερηχογράφημα Β’ επιπέδου και υπερηχογράφημα Doppler
γ’) Pap test, κολποσκόπηση και βιοψία τραχηλικών αλλοιώσεων
δ’) Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων
ε’) Καρδιοτοκογραφική παρακολούθηση εμβρύου
στ’) Διαγνωστική υστεροσκόπηση
ζ’) Αντιμετώπιση υπογονιμότητας και εκτέλεση σπερματέγχυσης
η’) Αντιμετώπιση παθήσεων μαστού
θ’) Αντιμετώπιση ινομυωμάτων και άλλων γυναικολογικών προβλημάτων
ι’) Γυναικολογικά χειρουργεία

ΔΕΧΕΤΑΙ:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9:00 ΜΕ 13:30 ΚΑΙ 18:00 ΜΕ 20:30 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.