Ειδικότητα

ΩΡΛ

Διεύθυνση

25ης Μαρτίου 27, Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο

210.93.33.035

Κινητό

6936.61.45.80

Ιστοσελίδα

gerbesiotis.gr

Email

info@gerbesiotis.gr


Κινητό

6936.61.45.80

Ιστοσελίδα

gerbesiotis.gr

Email

info@gerbesiotis.gr


ΣΠΟΥΔΕΣ:

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση της μέσης εκπαίδευσης στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης εισήχθη με σειρά κατάταξης πρώτος στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 1995. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) το 2001 και ορκίστηκε Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας τον Φεβρουάριο του 2006 στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συνέχισε στην Β΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ». Τον Απρίλιο του 2011 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι μόνιμος στρατιωτικός ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και υπηρετεί ως Επιμελητής στην ΩΡΛ Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Παράλληλα συνεργάζεται επιστημονικά με διάφορες ιδιωτικές κλινικές.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του ανέπτυξε ειδικό επιστημονικό ενδιαφέρον στην Ωτομικροχειρουργική (τυμπανοπλαστική, μαστοειδεκτομή, αναβολοτομή), τόσο με ενδοωτιαία όσο και οπισθοωτιαία προσπέλαση, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιστατικού. Παράλληλα, ασχολείται εντατικά με την Ρινολογία και πιο συγκεκριμένα με την Λειτουργική Ρινοπλαστική (συνήθως κλειστή μέθοδο χωρίς εξωτερική τομή) και την Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός –Παραρρινίων κοιλοτήτων (FESS – Functional Endoscopic Sinus Surgery).

Ειδική δραστηριότητα έχει αναπτύξει επίσης στην Laser χειρουργική (ιδίως στις τμηματικές λαρυγγεκτομές λόγω καρκίνου λάρυγγα), αλλά και στην Καταδυτική Ιατρική [πτυχίο Καταδυτικής – Υπερβαρικής Ιατρικής, καθηγεσία ειδικά σε βαροτραύματα ωτός – παραρρινίων κοιλοτήτων, τμηματάρχης υγειονομικού στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) το 2004]. Άλλος ιδιαίτερος τομέας δραστηριοποίησης του ιατρού αποτελεί η χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς και των σιελογόνων αδένων.


ΔΙΔΑΚΤΩΡ:

Τον Μάρτιο του 2014 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας με Άριστα. Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής είναι : « Συμβολή της μελέτης της ηλεκτροκοχλιογραφίας με ηλεκτρόδια του έξω ακουστικού πόρου στη διερεύνηση ασθενών με ίλιγγο ». Μελετήθηκε τόσο ο περιφερικός (βλάβη λαβυρίνθου ωτός) όσο και ο κεντρικός (βλάβη εγκεφάλου) τύπος ιλίγγου και υπήρξε παράλληλη σύγκριση των αποτελεσμάτων με άλλες δύο σχετικά μοντέρνες ηλεκτροφυσιολογικές εξετάσεις, τα αιθουσαία προκλητά μυογενή δυναμικά (VEMP) και την βιντεονυσταγμογραφία (VNG).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ:

Αιθουσαία Νευρίτιδα
Αμυγδαλίτιδα
Βράγχος φωνής
Παθήσεις σιελογόνων αδένων
Παθήσεις θυρεοειδούς
Ροχαλητό
Ρινική δυσχέρεια
Οξεία ρινοκολπίτιδα
Εμβοές (ή βουητά)
Lhermitte – Duclos syndrome
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Ακουστικό νευρίνωμα
Αφεστώτα ώτα ή “πεταχτά αυτιά”
Εκκριτική μέση ωτίτιδα ( υγρό στο μέσο αυτί )
Αιθουσαία ημικρανία
Οξεία μέση ωτίτιδα
Χρόνια μέση ωτίτιδα
Ωτοσκλήρυνση
Ιδιοπαθής αμφοτερόπλευρη αιθουσαία ανεπάρκεια
Περιλεμφικό συρίγγιο
Νόσος Meniere
Καλοήθης παροξυσμικός ίλιγγος θέσης
Νευροαισθητήριος βαρηκοΐα
Βαρηκοΐα αγωγιμότητας
Σύνδρομο διευρυμένου υδραγωγού της αιθούσης
Χρόνια ρινοκολπίτιδα
Μυκητιασική ρινοκολπίτιδα
Αλλεργική ρινίτιδα


ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

Ρινοπλαστική
Σκολιωτικό ρινικό διάφραγμα
Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός
Χειρουργική ρινικών κογχών
Μυριγγοτομή & Σωληνίσκοι Αερισμού
Τυμπανοπλαστική
Ωτοπλαστική
Μαστοειδεκτομή
Αναβολοτομή
Αμυγδαλεκτομή
Φαρυγγοπλαστική
Μικρολαρυγγοσκόπηση
Παρωτιδεκτομή
Θυρεοειδεκτομή

Σεμινάρια/Μετεκπαίδευση:

Ο ιατρός έχει παρακολουθήσει ενεργά πολλά σεμινάρια με πρακτική εξάσκηση σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, καθώς και το χειρουργικό πρόγραμμα της ΩΡΛ Πανεπιστημιακής κλινικής στο Nottingham της Αγγλίας το καλοκαίρι του 2012.

Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.