Ειδικότητα

Ορθοπεδικός

Διεύθυνση

Λεωφ. Κηφισίας 1, Μαρούσι

Τηλέφωνο

210.68.23.491

Κινητό

6937.38.88.13

Ιστοσελίδα

minisco.gr

Email

info@minisco.gr


Κινητό

6937.38.88.13

Ιστοσελίδα

minisco.gr

Email

info@minisco.gr


Έχοντας περάσει από τον επαγγελματικό αθλητισμό (υπήρξε τερματοφύλακας σε ομάδες όπως ο Απόλλων Αθηνών, ο Αχαρναϊκός και ο Ηλυσιακός), ο ορθοπεδικός Κωνσταντίνος Ιντζόγλου γνωρίζει από πρώτο χέρι τη σημασία της σωστής και άμεσης θεραπείας στην ποιότητα ζωής ανθρώπων με υψηλές λειτουργικές απαιτήσεις. Η δε ειδίκευση που πήρε στο ΚΑΤ τον έφερε στην πρώτη γραμμή των επειγόντων περιστατικών, ενώ για δέκα χρόνια υπήρξε γιατρός και επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του ίδιου Νοσοκομείου.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Αθλητιατρικής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Λωζάνη), διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με πεδίο τις χόνδρινες βλάβες, ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης του Αθλητιατρικού Κέντρου Βορειοδυτικής Ελλάδας, σήμερα εργάζεται ως Επιμελητής Ορθοπεδικός Χειρουργός στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του νοσοκομείου Metropolitan.

Παράλληλα διατηρεί το ορθοπεδικό ιατρείο MINISCO, το οποίο παρέχει ορθοπεδικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στο προφίλ και στις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς. «Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος» είναι στάση ζωής, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται όλες οι σύγχρονοι μέθοδοι συντηρητικής αντιμετώπισης (ενδυνάμωση, φυσικοθεραπεία, ενδαρθρικές εγχύσεις PRP κ.ά.) προτού προταθεί στον ασθενή χειρουργική θεραπεία. Ειδικά σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας γόνατος και ισχίου, κυρίως αν ο ασθενής είναι μεγάλης ηλικίας, εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνικές ελάχιστης παρεμβατικότητας (MIS).

Ο Κωνσταντίνος Ιντζόγλου αν και έχει αποχωρήσει από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση παραμένει δίπλα στις ομάδες που φόρεσε τη φανέλα τους, τον ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ηλυσιακό, προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες. Εξειδικευμένος στην αρθροσκόπηση όλων των μεγάλων αρθρώσεων (γόνατο, ώμος, ισχίο, ποδοκνημική), φροντίζει για την ταχύτερη και ασφαλέστερη επιστροφή του αθλητή στον αγωνιστικό χώρο (fast track rehab) προτείνοντάς του είτε εγχύσεις αυτόλογων κυττάρων σε θλάσεις, διαστρέμματα κτλ., είτε χειρουργική αντιμετώπιση.

Το 2011 κέρδισε το Πανελλήνιο Βραβείο Καλύτερης Έρευνας που απονέμει η Αρθροσκοπική Εταιρεία. Τομείς εξειδίκευσης του είναι η ρήξη χιαστού, ο μηνίσκος, το εξάρθρημα ώμου, η οστεοαρθρίτιδα και η ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος.


ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:


European Society of Sports Traumatology and Arthroscopy
Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής-Ορθοπαιδικής Τραυματιολογίας
Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Γεώργιος Νούλης
International Cartilage Repair Society (ICRS)

AΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
- AΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΟΝAΤΟΣ
- AΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΩΜΟΥ
- AΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΙΣΧΙΟΥ
- AΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ
- AΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΗΧΕΟΚAΡΠΙΚΗΣ


AΘΛΗΤΙAΤΡΙΚΗ
- ΙAΤΡΟΣ ΟΜAΔΩΝ
- ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ AΘΛΗΤΩΝ


ΟΡΘΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡAΠΕΙΕΣ - AΝAΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ
- PRP
- ΒΛAΣΤΟΚΥΤΤAΡA
- ΚΟΛΛAΓΟΝΟ
- ΥAΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
- EPTE


ΠΕΛΜAΤΟΓΡAΦΗΜA


ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ / MIS ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΗ AΡΘΡΟΠΛAΣΤΙΚΗ ΓΟΝAΤΟΣ (MAKO)
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ AΡΘΡΟΠΛAΣΤΙΚΗ ΓΟΝAΤΟΣ (MAKO)
- ΕΞAΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ AΡΘΡΟΠΛAΣΤΙΚΗ ΓΟΝAΤΟΣ
- SUPERPATH™ AΡΘΡΟΠΛAΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ


“ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΟΝAΤΟ”(BIOKNEE)

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.