Ειδικότητα

Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος

Διεύθυνση

Πατρών Κλάους 26, Πάτρα

Τηλέφωνο

2610.327.818

Κινητό

6979.27.37.32

Ιστοσελίδα

bioelegxos.com

Email

info@bioelegxos.com


Κινητό

6979.27.37.32

Ιστοσελίδα

bioelegxos.com

Email

info@bioelegxos.com


Τα σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ με έδρα την Πάτρα έχουν υπεύθυνο τον ιατρό κο Κορτέσα Θεοχάρη, μικροβιολόγο-βιοπαθολόγο, πτυχιούχο Ιατρικής Πατρών, ο οποίος ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» και την ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ».
Προτεραιότητά μας είναι ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης ασθενούς με τον εργαστηριακό γιατρό. Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη, σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ιατρικής επιστήμης. Επιδίωξη μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξετάσεις. Γι’ αυτό το λόγο, εξοπλίσαμε το εργαστήριο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που προσφέρει η σημερινή ιατρική τεχνολογία, παρέχοντας τη δυνατότητα διενέργειας μεγάλης γκάμας εξετάσεων.
Στόχος μας είναι η πλήρης ανταπόκριση στις σημερινές ιατρικές απαιτήσεις με απόλυτη αξιοπιστία και πάνω απ’ όλα σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση και φροντίδα του ασθενούς.
Η χρήση του ιστορικού του ασθενούς, των συνηθειών ζωής του, το φύλο και η ηλικία του δίνουν τη δυνατότητα επιλογής εκείνων των εξετάσεων (check-up) που έγκαιρα θα προλάβουν πιθανή εκδήλωση κάποιας νόσου.

Ιατρική υποστήριξη
Μέγιστη ακρίβεια αποτελεσμάτων
Προσωπική επαφή με τον ασθενή
Ταχύτατη παράδοση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων
Υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός
Αιμοληψίες κατ' οίκον
Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ & όλα τα Ταμεία

Τα σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ διαθέτουν τα εξής τμήματα:

Αιματολογικό
Ελέγχου πήξης-αιμόστασης
Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό
Καλλιεργειών
Ελέγχου γονιμότητας και προγεννητικού ελέγχου
Ελέγχου αλλεργιών, ελέγχου τροφικής δυσανεξίας και επιπέδων φαρμάκων
Προσδιορισμού νεοπλασματικών δεικτών
Μοριακού ελέγχου
Check up

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ' οίκον κατόπιν συνεννόησης, για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα που δεν μπορούν να προσέλθουν στο ιατρείο για οποιονδήποτε λόγο.
Ο χώρος μας είναι φιλικός και μοντέρνος. Το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αξιόπιστα αντιδραστήρια, των οποίων η χρήση, σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων και τεχνικών, αποτελούν εγγύηση για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
Εκτός από τα αιμοληπτήρια ενηλίκων, ο χώρος μας διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο παιδικό αιμοληπτήριο για τους μικρούς μας φίλους.
Τα σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια 'ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ' είναι συμβεβλημένα με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., καθώς και με άλλα ταμεία.
Επίσης έχουν αναπτύξει και εφαρμόζουν Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.