Ειδικότητα

Ομοιοπαθητικός

Διεύθυνση

Βλαχάκη 5, Αθήνα

Τηλέφωνο

---

Κινητό

6974.10.44.02

Ιστοσελίδα

fb.com/602117303213376

Email

bmavromatis@gmail.com


Κινητό

6974.10.44.02

Ιστοσελίδα

fb.com/602117303213376

Email

bmavromatis@gmail.com


Ομοιοπαθητικός-Φυσικοπαθητικος. Απόφοιτος του Hippocratical center of clasical homoeopathy
Μέλος του ΣΟΕ, Bachelor in Naturopathy


Ο Βασίλης Μαυρομμάτης (γεννηθείς στις 19-2-1965) υπήρξε αθλητής από την παιδική του ηλικία αφού ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από 13 ετών. Στην πορεία έγινε ημιεπαγγελματίας καλαθοσφαιριστής συμμετέχοντας σε εθνικές κατηγορίες. Η καρριέρα του στην καλαθοσφαίριση διήρκησε 30 χρόνια.

Τα φυσικά επαγγέλματα υγείας τραβούσαν πάντοτε το ενδιαφέρον του. Έτσι σε ηλικία 35 ετών ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ομοιοπαθητική στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής. Από την ηλικία των 40 ετών εργάζεται ως Ομοιοπαθητικός Θεραπευτής.

Η ολοκλήρωση στον τομέα αυτό ήρθε με τη Φυσικοπαθητική όπου τη σπούδασε στο Αγγλικό κολέγιο Warnborough με δασκάλα του τη Ματίνα Χρονοπούλου. Μέσα από τις δύο αυτές αλληλοσυμπληρώμενες εναλλακτικές μεθόδους βοηθάει τους ανθρώπους να θεραπευτούν. Τα αποτελέσματά του είναι σπουδαία όταν οι δύο αυτές φυσικές θεραπευτικές τέχνες συνδυάζονται.

Την ίδια περίοδο σταματώντας την καλαθοσφαίριση πέρασε στο χώρο της yoga. Το 2012 έκανε το πρώτο του εκπαιδευτικό στη Ηatha Υoga με το σύστημα Yoga works με την Άννα Ζώρζου και το δεύτερο το 2015 στην Αnusara Υoga με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη. Εδώ και δύο χρόνια διδάσκει Ηatha Υoga.


Η Ομοιοπαθητική όπως και η Φυσικοπαθητική λειτουργούν υποστηρικτικά στον ανθρώπινο οργανισμό χρησιμοποιώντας τον αρχαίο νόμο "όμοια ομοίοις" και όχι ενάντια όπως δηλαδή λειτουργεί η Κλασική Ιατρική. Και οι δύο αυτές συγγενείς και συνεργαζόμενες μέθοδοι χρησιμοποιούν φυσικούς, ήπιους τρόπους θεραπείας χωρίς χημικά φάρμακα, χειρουργεία, ακτινοβολίες ή άλλες βίαιες μεθόδους.
Η Ομοιοπαθητική είναι μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί ουσίες από την φύση, ειδικά παρασκευασμένες, δυναμοποιημένες όπως λέγονται, για να δρουν βαθύτερα στον οργανισμό από οποιαδήποτε άλλη ουσία, καθώς στοχεύουν στη ρίζα-αίτιο του προβλήματος και όχι στο σύμπτωμα.
Η Φυσικοπαθητική απαρτίζεται από επιμέρους στοιχεία, όπως η εξατομικευμένη για θεραπευτικούς λόγους διατροφή, όπου και αποτελεί την βάση της θεραπείας για το βιοχημικό επίπεδο του οργανισμού.
Η Φυσικοπαθητική χρησιμοποιεί συμπληρώματα όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και βότανα. Το ποιες είναι οι ανάγκες κάθε ατόμου καθορίζεται αρχικά από την ομάδα αίματός του και από άλλες παραμέτρους όπως οι φάσεις που περνά ο κάθε άνθρωπος τη συγκεκριμένη στιγμή, οι ελλείψεις του, ή η παθολογία του. Έμφαση δίνεται στις αγνές παραδοσιακές τροφές, στα οργανικά προιόντα και στους σωστούς συνδυασμούς των τροφών.

Ομοιοπαθητικη
Φυσικοπαθητικη
Ιριδολογια


- Προληπτική ιατρική
- Σακχαρώδης διαβήτης
- Αρτηριακή υπέρταση
- Διακοπή καπνίσματος
- Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας
- Συνταγογράφηση
- Έκδοση παραπεμπικών
- Αναπνευστικά
- Γαστρεντερικά
- Δερματικά
- Οξείες Λοιμώξεις
- Ψυχοδιανοητικά
- Αλλεργίες
- Ημικρανίες
- Μαθησιακές Δυσκολίες
- Ενίσχυση ανοσοποιητικού
- Θεραπεία άγχους
- Ολιστικές θεραπείες
- Ορθομοριακή ιατρική

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.