Ειδικότητα

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Μαστολόγος

Διεύθυνση

Πλ. Ελευθερίας 19, Κορυδαλλός

Τηλέφωνο

210.49.60.907

Κινητό

6974.44.19.09

Ιστοσελίδα

gynecologist-517.business.site

Email

bagakis.pan@gmail.com


Κινητό

6974.44.19.09

Ιστοσελίδα

gynecologist-517.business.site

Email

bagakis.pan@gmail.com


Ο ιατρός Μπαγάκης Παναγιώτης, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας-Ειδικός Μαστολόγος, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με πολυετή εμπειρία στην περιοχή του Κορυδαλλού.
Στο ιατρείο παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη Γυναίκα και μπορεί να έχει πλήρη και ολοκληρωμένο έλεγχο στις υπηρεσίες Μαστολογίας, Μαιευτικής και Γυναικολογίας.
Εξειδικεύεται στην ενδοσκοπική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική. Παράλληλα, ο ιατρός εξειδικεύεται στη Μαστολογία και στη Θεραπευτική και Χειρουργική Αντιμετώπιση των Παθήσεων του Μαστού. Ο ιατρός Μπαγάκης Παναγιώτης, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, είναι επιμελητής του Χειρουργείου στο Μαιευτήριο «Ιασώ» και συνεργάζεται επίσης και με το Μαιευτήριο «Ρέα». Το ιατρείο του είναι άρτια εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα, υπέρηχους 3D - 4D, κολποσκόπιο και ο ιατρός είναι σε θέση να παρέχει όλες τις απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις - μεταξύ άλλων - όπως: Έλεγχος και Θεραπεία Υπογονιμότητας, Πλήρες γυναικολογικό Check –Up, Κολποσκόπηση, ΠΑΠ Test, Παρακολούθηση Κύησης, Διακολπικό Υπερηχογράφημα Μήτρας Ωοθηκών,Υπερηχογράφημα μαστών.

Διακολπικό υπέρηχο μήτρας ωοθηκών

Έλεγχος υπογονιμότητος

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Κολποσκόπηση

Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Μαιευτικές - Γυναικολογικές

Μαστολογικός έλεγχος και θεραπεία παθήσεων μαστού

Παρακολούθηση κύησης

Πλήρες γυναικολογικό chek up

Τεστ-Παπ

Υπερηχογράφημα

Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Υστεροσκόπηση

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.