Ειδικότητα

Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος

Διεύθυνση

Νεάρχου 9, Χανιά

Τηλέφωνο

2821.055.900

Κινητό

6973.21.07.95

Ιστοσελίδα

bioereuna.gr

Email

bioereuna@gmail.com


Κινητό

6973.21.07.95

Ιστοσελίδα

bioereuna.gr

Email

bioereuna@gmail.com


Δρ. Παπαδάκη-Νταουκάκη Ευαγγελία
Ιατρός Μικροβιολόγος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


Υπευθυνοί Γιατροί:

Ευαγγελία Παπαδάκη - Νταουκάκη, Ιατρός Μικροβιολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών

Μάρκος Εμμ. Νταουκάκης, Ιατρός Βιοπαθολόγος

Εμμανουέλα Ι.Σαρχιανάκη, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στα εργαστήριά μας γίνονται αναλύσεις αιματολογικές, μικροβιολογικές, ορμονολογικές, προγεννητικού ελέγχου, καθώς και αναλύσεις ανοσολογίας με ανοσοφθορισμό, υπό την επίβλεψη 3 επιστημονικά υπεύθυνων ιατρών μικροβιολόγων-βιοπαθολόγων.

Στη ΒΙΟΕΡΕΥΝΑ διαθέτουμε σύγχρονους αναλυτές τελευταίας γενιάς, που μας επιτρέπουν να ολοκληρώνουμε και τις πιο απαιτητικές εξετάσεις, στα δικά μας εργαστήρια, με αυθημερόν παράδοση αποτελεσμάτων.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των υπηρεσιών μας, είναι υπό εξέλιξη η οργάνωση τμήματος μοριακής βιολογίας, όπου με τη μέθοδο Real Time PCR θα εκτελούνται στα δικά μας εργαστήρια αναλύσεις DNA για τον έλεγχο της Μεσογειακής Αναιμίας, Κυστικής Ίνωσης, Θρομβοφιλίας, Αυτοάνοσων παθήσεων (HLA-B27).

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ (α)

Ανοσολογικό τμήμα: είμαστε το μοναδικό ιδιωτικό διαγνωστικό στην Κρήτη που εκτελούμε οι ίδιοι τις ειδικές εξετάσεις κολλαγονικού ελέγχου για αυτοάνοσα (Αντιπυρηνικά Αντισώματα - ΑΝΑ, Anti-DNA, AMA, ASMA, και άλλα), καθώς διαθέτουμε εκτός από τον εξοπλισμό (ειδικό μικροσκόπιο ανοσοφθορισμού) και την απαραίτητη εκπαίδευση.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ (β)

Τμήμα προγεννητικού ελέγχου: στα πλαίσια της διερεύνησης της ανδρικής υπογονιμότητας, εκτελούνται οι ειδικές αναλύσεις σπέρματος, που απαιτούν ειδικό εξοπλισμό και άρτια επιστημονική κατάρτιση. Όλα τα μικροσκόπια στα ιατρεία μας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα ψηφιακής Full HD απεικόνισης. Η ανάλυση του σπέρματος καταγράφεται και παραδίδεται στον εξεταζόμενο σε DVD μαζί με τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ''ΒΙΟΕΡΕΥΝΑ'' εφαρμόζουν πρωτόκολλο λειτουργίας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 9001:2015.

Καθημερινά διενεργείται εσωτερικός έλεγχος ποιότητας, ο οποίος, μαζί με τον τακτικό εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο από διαπιστευμένους Εθνικούς Φορείς (ΕΣΕΑΠ – Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας και ΕΑΕ – Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία) διασφαλίζει τις υψηλού επιπέδου αναλύσεις των διαγνωστικών μας τμημάτων.

Συστήματα ρομποτικής διαχείρισης των δειγμάτων, διαρκής έλεγχος ποιότητας υλικών και προτυποποίηση των διαγνωστικών διαδικασιών, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας αποτελέσματα στις εργαστηριακές εξετάσεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Από το 2014 τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΒΙΟΕΡΕΥΝΑ είναι συμβεβλημένα εκτός από τον ΕΟΠΥΥ και με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες, για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Χάρη στην αξιοπιστία των αναλύσεων, τη φιλική εξυπηρέτηση και το προσεγμένο περιβάλλον, πολύ σύντομα τα ιατρεία μας κέρδισαν την εκτίμηση και την προτίμηση του κόσμου.

Στο προσεγμένο περιβάλλον της ''ΒΙΟΕΡΕΥΝΑ'', ο συνδυασμός του άριστα καταρτισμένου ιατρικού ανθρώπινου δυναμικού, και των άρτια εξοπλισμένων εργαστηρίων αποδίδει τα πλέον ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα, που βοηθούν τον κλινικό ιατρό να δώσει λύσεις στα ζητήματα υγείας που απασχολούν τον εξεταζόμενο.

Στο Εργαστήριο πραγματοποιούνται οι εξής εξετάσεις:

- Αιματολογικές
- Βιοχημικές
- Μικροβιολογικές
- Ορμονολογικές
- Ανοσολογικές
- Ορολογικές
- Προγεννητικός έλεγχος
- Διερεύνηση μεταβολικών επιπλοκών κύησης (Σακχαρώδης Διαβήτης Κύησης, Θυρεοειδοπάθειες)


ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

1. Ανάλυση σπέρματος
2. Ειδικός Έλεγχος για Αυτοάνοσα

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.