Ειδικότητα

Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος

Διεύθυνση

Αρκονήσου 8, Νέα Αλικαρνασσός

Τηλέφωνο

2810.228.380

Κινητό

6937.03.11.76

Email

eoikon1@hotmail.com


Κινητό

6937.03.11.76

Ιστοσελίδα

---

Email

eoikon1@hotmail.com


Οικονομάκη Ελένη
Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος


Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Αποφοίτησα από Γενικό Λύκειο Νεαπόλης Λασιθίου και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μεσσίνης Ιταλίας με βαθμό « Άριστα με έπαινο». Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στην ιατρική σχολή εκπόνησα πειραματική πτυχιακή διατριβή με τίτλο «Εφαρμογή των Laser στην θεραπεία τεχνικών τραυματισμών σε πειραματόζωα».

Το Φεβρουάριο του 1989 απέκτησα την Άδεια Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων στην Ιταλία, η οποία αναγνωρίσθηκε αυτόματα και για την Ελλάδα. Εκπλήρωσα την Υπηρεσία Υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Μαλών Ιεράπετρας και το Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας. Υπηρέτησα ως ειδικευόμενη στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για την βασική εκπαίδευση στην παθολογία και στη συνέχεια υπηρέτησα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Το Μάϊο του 1998 πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας στην Γαστρεντερολογία – Ηπατολογία. Στη συνέχεια εργάσθηκα επί 2 έτη ως άμισθη Επιστημονική Συνεργάτης στις δραστηριότητες της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής και συγκεκριμένα στην ηπατολογία.

Εργάσθηκα ως γαστρεντερολόγος επί 6 έτη στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ηρακλείου .

Έκτοτε δραστηριοποιούμε στο δικό μου ιατρείο στο Ηράκλειο στην οδό «Αρκονήσου 8 στην Νέα Αλικαρνασσό» όπου γίνονται και οι ενδοσκοπήσεις (Γαστροσκόπηση – Κολονοσκόπηση).

- Γαστροσκόπηση, Κολονοσκόπηση, Εντεροσκόπηση
- Μανομετρία, πεχαμετρία οισοφάγου και αντιστασιομετρία
- Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα Εντέρου. (Νόσος του Crohn, ελκώδης κολίτιδα)
- Νοσήματα του ήπατος
- Αφαίρεση πολυπόδων
- Ενδοσκοπική θεραπεία κιρσών οισοφάγου
- Ενδοσκοπική τοποθέτηση ενδοπροθέσεων οισοφάγου, στομάχου, παχέος εντέρου

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.