Ειδικότητα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διεύθυνση

Αδριανουπόλεως 34, Καλαμαριά

Τηλέφωνο

2310.439.300

Κινητό

6944.20.84.26

Ιστοσελίδα

www.dietme.gr

Email

info@dietme.gr


Κινητό

6944.20.84.26

Ιστοσελίδα

www.dietme.gr

Email

info@dietme.gr


Επαγγελματική/Εκπαιδευτική Εμπειρία
Ασκεί το επάγγελμα της διαιτολόγου από το 2004 και έχει ειδικευτεί στην διατροφική αντιμετώπιση ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι (αντλία ινσουλίνης) και τύπου ΙΙ, καθώς και περιστατικών με ψυχολογικά-ψυχιατρικά προβλήματα σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο, όπου εργάστηκε ως υπεύθυνη προγράμματος διατροφικής παρέμβασης στο ερευνητικό πρόγραμμα «Ευ ζην» στη EUROMEDICA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης από το 2007 έως το 2012. Το ερευνητικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε αφορούσε τη ρύθμιση και τα μοντέλα μεταβολής του σωματικού βάρους σε ψυχιατρικούς ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά και αντιψυχωσικά φάρμακα.
Την περίοδο 2004-2006 εργάστηκε στο Διαβητολογικό Τμήμα του Γ.Ν «Παπαγεωργίου» ως Διαιτολόγος στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής. Από το 2004 έως σήμερα συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά πρωτόκολλα που σχετίζονται με την ανθρώπινη διατροφή και υγεία. Από το 2010 έως το 2013 ήταν εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι εκπαιδεύτρια στα Δημόσια ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης στον Τομέα της Διατροφής και της Διαιτολογίας. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διατροφική αντιμετώπιση παθήσεων όπως καρδιοαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδη διαβήτη, υπερλιπιδαιμίες, γαστρεντερολογικές διαταραχές, παχυσαρκία, διατροφή στην Τρίτη ηλικία, βαριατρική, παιδική διατροφή.

Ερευνητικές Δραστηριότητες
Συμμετείχε σε έρευνες με θέμα την Διατροφή και την παχυσαρκία, όπου και παρουσιάστηκαν στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας στη Γενεύη (16th European Congress on Obesity, Geneva, 14-17 May – 2008), και στο 3ο Βαλκανικό Συνέδριο Παχυσαρκίας (3rd Balkan congress on obesity. 17-19 October 08, Greece.), ενώ από το 2004 έως σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες ως εισηγήτρια-ομιλήτρια κυρίως με θέματα που αφορούν τον σακχαρώδη διαβήτη, την παχυσαρκία κ.τ.λ.. απευθυνόμενη τόσο σε ειδικούς όσο και σε απλούς πολίτες (δείτε αναλυτική λίστα των ομιλιών ).
Συμμετείχε στην συγγραφή του βιβλίου “Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό”, ενώ συμμετείχε και στη συγγραφή των ενημερωτικών οδηγών για την προαγωγή υγείας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Συμμαχία για την Υγεία». Άρθρα της σχετικά με την διατροφή έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά και εφημερίδες όπως Κέρδος (περιοδικό Υγεία), Γλυκιά Ζωή, Intermedica, Τhe Body, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει και σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Συμμετοχή σε Συλλόγους
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, καθώς και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος.

Λιπομέτρηση
- Πραγματοποιούνται ακριβείς μετρήσεις της σωματικής σύστασης και σύνθεσης, με τον πιο σύγχρονο και έγκυρο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της διατροφικής αγωγής.

Βασικός Μεταβολισμός
- Έγκυρος υπολογισμός του Βασικού Μεταβολισμού με υπερσύγχρονα μηχανήματα καθώς και ατομικά συνιστώμενη διατροφική αγωγή.

Κλινική διατροφή
- Μπορούμε να προσαρμόσουμε κάθε διατροφική μας πρόταση στις προσωπικές σας ανάγκες, σύμφωνα με τη σωματική, οργανική και κλινική σας εικόνα και να ενισχύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά την υγεία σας, ακόμη και σε περιπτώσεις εξειδικευμένων προβλημάτων.

Καρδιαγγειακά νοσήματα - Σακχαρώδης διαβήτης

Διατροφές για αυτοάνοσα νοσήματα

Ειδικά Διαιτολόγια
- Σε μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα διατροφικών προτάσεων για κάθε περίπτωση, προσαρμοσμένα εξ' ολοκλήρου στις προσωπικές σας ανάγκες και σύμφωνα με τις ατομικές σας προτιμήσεις.

Απώλεια Βάρους

Πρόσληψη Βάρους

Ισορροπημένη Διατροφή

Βρεφική Παχυσαρκία
- Είμαστε δίπλα σε όλους τους γονείς και μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση και ασφαλή αντιμετώπιση του προβλήματος

Παιδική Παχυσαρκία
- Απαγορεύεται τα παιδια να κάνουν δίαιτα. Η απώλεια βάρους πρέπει να είναι κυρίως αποτέλεσμα άσκησης και ανάπτυξης.

Εφηβική Παχυσαρκία

Αθλητική Διατροφή

Διατροφή Εγκυμοσύνης

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.