Ειδικότητα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διεύθυνση

Εγνατίας 96, Θεσ/νίκη

Τηλέφωνο

2313.024.465

Κινητό

6970.16.51.78

Ιστοσελίδα

www.diatrofionline.gr

Email

info@diatrofionline.gr


Κινητό

6970.16.51.78

Ιστοσελίδα

www.diatrofionline.gr

Email

info@diatrofionline.gr


Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ MSc, διατηρεί νόμιμα το γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 2013 και είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος.

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης, ενώ πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ρώμης (Università degli studi di Roma). Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στη διατροφή Διαβητικών - Νεφροπαθών και στη σύνταξη διαιτολογίων για παχύσαρκους ασθενείς. Οι συμμετοχές του στα συνέδρια είναι πολλές, άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ συμμετέχει σε εκπομπές με θέματα υγείας.

Στο διαιτολογικό του γραφείο γίνεται εξατομικευμένη προσέγγιση, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Με πρότυπο τη Μεσογειακή Διατροφή και οδηγό τις εξελίξεις στην επιστήμη της διαιτολογίας, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις. Το διατροφικό πρόγραμμα συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων και του Βασικού Μεταβολισμού σας, ενώ είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε Συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις, για σωστή παρακολούθηση της Βελτίωσης Σύστασης του Σώματος. Η μεθοδικότητα, η υποστήριξη και η διατροφική εκπαίδευση, αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μόνιμα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες
1. Λήψη ιστορικού (ιατρικού – διατροφικού)
2. Εκτίμηση διατροφικής κατάστασης
3. Εντοπισμός και διόρθωση προβληματικών διατροφικών συμπεριφορών
4. Πραγματοποιούνται σωματομετρήσεις (Λίπος - Τμηματική λιπομέτρηση, Σπλαχνικό λίπος, Μυικός ιστός, Ενυδάτωση, Ιδανικό βάρος, Βασικός μεταβολισμός)
5. Ρύθμιση του σωματικού βάρους και αλλαγή της σύστασης σώματος
6. Διατροφή με βάση το Μεταβολισμό & τις Ημερήσιες Θερμιδικές Ανάγκες

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
• Παθολογικές Καταστάσεις (διαβήτη, υπέρταση, δυσλιπιδαιμίες, γαστρεντερικά νοσήματα κ.λπ.)
• Εγκυμοσύνη - θηλασμό
• Αθλητική διατροφή
• Αδυνάτισμα
• Παιδική - εφηβική παχυσαρκία
• Βουλιμία, Ανορεξία
• Δυσανεκτικές τροφές και αντιμετώπιση αλλεργιών

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.