Ειδικότητα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διεύθυνση

Αναγνώστου Μάντακα 104, Χανιά

Τηλέφωνο

2821.099.780

Κινητό

6977.91.03.40

Ιστοσελίδα

fb.com/DiaitologikoGrapheioGeorgiaSpPetrake

Email

gpetrakh@gmail.com


Κινητό

6977.91.03.40

Ιστοσελίδα

fb.com/DiaitologikoGrapheioGeorgiaSpPetrake

Email

gpetrakh@gmail.com


Με βάση την αγαπημένη μας Κρητική διατροφή καθώς και τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις δημιουργούμε το διαιτολόγιο σας με στόχο την Υγεία, την Ευεξία και την Ρύθμιση του Βάρους σας ! Στόχος είναι να έχουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές της αρεσκείας σας, γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες υιοθετήσετε το διαιτολόγιο εφόρου ζωής. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται διατροφική εκπαίδευση για την ενίσχυση της διατροφικής αλλαγής που επιδιώκεται. Αναλαμβάνονται περιστατικά απώλειας βάρους, διατροφικών διαταραχών (βουλιμία, ανορεξία) σε συνεργασία με ψυχολόγο και παθολογικές περιπτώσεις όπως υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία καθώς και αυτοάνοσα νοσήματα όπως hashimoto, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και κοιλιοκάκη Επίσης παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις συμβουλευτικής για την επισιτιστική επιχείρηση σας για ειδικά μενού για χορτοφάγους, άτομα με κοιλιοκάκη (χωρίς γλουτένη) κ.α.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να μελετώ τη Διατροφή του Ανθρώπου και να εργάζομαι με τους ανθρώπους που με επιλέγουν είχα την βαθιά πεποίθηση ότι η διαχείριση του βάρους είναι θέμα εκπαίδευση και καλή ψυχολογίας!

Γι’ αυτό και η μελέτη μου καθώς και οι εκπαιδεύσεις μου επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση!

Μέσα από τις συνεδρίες μας στοχεύω στην αυτογνωσία, την διατροφική εκπαίδευση και την σταδιακή αλλαγή... Βήμα ... Βήμα... ώστε να είναι βαθιά και μόνιμη! Να γίνει με αγάπη και σεβασμό και όχι από δυσαρέσκεια και μίσος.

Φανταστείτε ένα επισκέπτη που έρχεται ... ένα αγαπημένο φίλο... πως θα τον υποδεχτείτε; Τι θα τον κεράσετε; Θα φύγει και θα είναι χαρούμενος ή δυσαρεστημένος;

Και τώρα φανταστείτε και ένα επισκέπτη που έρχεται... και είναι άνθρωπος που δεν τα πάτε καλά... πως θα τον υποδεχτείτε;! θα τον βάλετε μέσα στο σπίτι σας; θα τον κεράσετε κάτι ;Θα είναι χαρούμενος ή δυσαρεστημένος;

Για φανταστείτε τώρα ότι αυτός ο επισκέπτης είναι ο Εαυτός σας! Πως του συμπεριφέρεστε καθημερινά; Αν τον αγαπάτε θα είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος ! και θα ζητήσει αλλού χαρά! αλλού κέρασμα! και σε υπερβολική ποσότητα! Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη τη χαρά! και την αποδοχή! και αν δεν ικανοποιηθεί θα πρέπει να βρεθεί από άλλη πηγή!

Γι’αυτό πιστεύω και στη πραγματική τροφή! Την αγνή! Την ανεπεξέργαστη! Που ικανοποιεί και δεν δημιουργεί απωθημένα και στερήσεις!

Πιστεύω και σε αυτό σας εκπαιδεύω στο να ακούτε τι ζητάει το σώμα σας! Γιατί αυτό ξέρει καλύτερα από όλους τι χρειάζεται!

Με χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να συζητήσουμε περισσότερο για τον τρόπο προσέγγισης και την θεωρία μου!

Με χαρά να γίνω ο εξωτερικός παρατηρητής και βοηθός στην επανένωση του μυαλού με το σώμα σας και ειδικότερα το στομάχι σας!


Σύντομο Βιογραφικό:

Η Γεωργία Σπ. Πετράκη γεννήθηκε στα Χανιά το 1983. Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και από το 2007 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στα Χανιά. Ανήκει στην επιστημονική ομάδα του ενημερωτικού portat σε θέματα διατροφής MedNutrition.eu, οπού αρθρογραφεί τακτικά, ενώ έχει υπάρξει υπεύθυνη για την στήλη διατροφής του ειδησεογραφικού site flashnews.gr. Ταυτόχρονα η αγάπη και η εκτίμηση της για την Κρητική Διατροφή είναι η αφορμή για την συμμετοχή της σε εκδηλώσεις και δράσεις που στοχεύουν στην διάδοση και εκτίμηση των Κρητικών Προϊόντων. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, εκτός από την συνεχή επιμόρφωση στον επιστημονικό της τομέα, τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ειδικότερα Μάρκετινγκ.


Επαγγελματική Εμπειρία:


2018:
NLP wellbeing Training

2013:
Τα πλεονεκτήματα των μενού Κρητικής κουζίνας και οι νέες διατροφικές τάσεις
Στρατηγική Διερεύνηση αγορών του εξωτερικού - Διατροφική προσέγγιση
Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων- Ομιλία με θέμα: Το θαύμα του ελαιολάδου στην παιδική διατροφή
Διατροφή και Υγεία, Η σημασία της Σωστή Διατροφής στην Υγεία έχοντας ως πρότυπο την Κρητική Διατροφή

2012:
Ομιλία: Αντράκλα η αρχόντισσα των ω3
Ομιλία Κρητική Διατροφή και Βότανα
Σύντομη εισήγηση: Κρητικά Προϊόντα σχετική εκδήλωση σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Επιστήμης της Γαστρονομίας της Ιταλίας
Ομιλία με θέμα: Διατροφική Αξία και Αξιολόγηση των Προϊόντων του τόπου μας
Γραμματέας Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας
Ομιλία αναλύοντας τη διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου
Ομιλία: Αναλύοντας την αξία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου
Εθελόντρια στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του Δήμου Χανίων με θέμα την Κρητική Διατροφή

2011:
Υπεύθυνη στήλης Διατροφής Flashnews.gr
Επιστημονικός Συναργάτης Mednutrition.eu

- Λιπομέτρηση
- Βασικός Μεταβολισμός
- Κλινική διατροφή
- Καρδιαγγειακά νοσήματα - Σακχαρώδης διαβήτης
- Διατροφές για αυτοάνοσα νοσήματα
- Ειδικά Διαιτολόγια
- Απώλεια Βάρους
- Πρόσληψη Βάρους
- Ισορροπημένη Διατροφή
- Βρεφική Παχυσαρκία
- Παιδική Παχυσαρκία
- Εφηβική Παχυσαρκία
- Αθλητική Διατροφή
- Διατροφή Εγκυμοσύνης
- Ορθοορεξία (Ψύχωση με την υγιεινή Διατροφή)
- Επεισοδιακή Υπερφαγία
- Διατροφικές ψυχογενής διαταραχές

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.