Ειδικότητα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Διεύθυνση

Π. Π. Γερμανού 44, Θεσ/νίκη

Τηλέφωνο

2310.262.460

Ιστοσελίδα

www.myskin.gr

Email

stamatopoulos@myskin.gr


Κινητό

---

Ιστοσελίδα

www.myskin.gr

Email

stamatopoulos@myskin.gr


Ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος στην Θεσσαλονίκη και τη Νάουσα. Ειδικευθείς στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Göttingen της Γερμανίας
Υπ. διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Giessen της Γερμανίας. Εξειδίκευση στην Δερματοχειρουργική και Αισθητική Δερματολογία.

Γεννήθηκα στις 04/01/1985.
Αποφοίτησα από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη το 2002.
Το 2006 εκπαιδεύτηκα στο Harvard των Η.Π.Α. στην μεθοδολογία της ιατρικής έρευνας και τη βιολογική συμπεριφορά των καρκινικών κυττάρων.
Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2008.
Το 2014 έλαβα τον τίτλο ειδικότητας Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος.
Από το 2011 έως το 2014 εργάστηκα στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Göttingen της Γερμανίας με τα παρακάτω σημεία ενδιαφέροντος
Κλινική Δερματολογία: ακμή, έκζεμα, αυτοάνοσες παθήσεις δέρματος (λεύκη, λύκος, σκληρόδερμα κα.), παιδοδερματολογία, παθήσεις τριχωτού κεφαλής κ.ά.
Δερματοχειρουργική: αφαίρεση δερματικών όγκων για ιατρικούς και αισθητικούς λόγους, μεταμοσχεύσεις δέρματος, βλεφαροπλαστική, χρόνια έλκη, χειρουργική αντιμετώπιση διαπυητικής ιδρωταδενίτιδας κ.ά.
Δερματοογκολογία: διάγνωση και αντιμετώπιση μελανώματος χειρουργικά και με χημειοθεραπεία, αντιμετώπιση βασικοκυτταρικού και ακανθοκυτταρικού καρκίνου δέρματος, αντιμετώπιση καρκίνου κυττάρων Merkel, αφαίρεση φρουρού λεμφαδένα και πλήρης λεμφαδενεκτομή κ.ά.. Συμμετοχή στην έρευνα κλινικής δοκιμής του Vemurafenib, φαρμάκου για την αντιμετώπιση του μεταστατικού μελανώματος.
Αισθητική Δερματολογία: Botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, αφαίρεση δερματικών βλαβών για αισθητικούς λόγους χειρουργικά και με laser, αντιμετώπιση κιρσών με σκληροθεραπεία και laser κ.ά.
Ήμουν υπεύθυνος των εξωτερικών ιατρείων Δερματοογκολογίας, Αισθητικής Δερματολογίας, Φλεβικών Παθήσεων και Laser του Πανεπιστημίου του Göttingen και υπεύθυνος εκπαιδευτής των νέων ειδικευομένων.
Το 2015 εργάστηκα στη Πολυκλινική Δερματολογίας, Δερματοχειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας Langrock & Paul στην περιφέρεια της Φρακφούρτης της Γερμανίας, με σημείο ενδιαφέροντος τη δερματοχειρουργική, την αισθητική δερματολογία (Botox, βλεφαροπλαστική, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, μεσοθεραπεία, λιποδιάλυση, laser κ.ά.) και την αλλεργιολογία.
Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Giessen της Γερμανίας με θέμα διατριβής:
“Rosazea: Psychosoziale Aspekte einer entstellenden Hauterkrankung – Eine Fallkontrollstudie unter Praxisbedingungen in Vergleich zu Menschen mit Muttermalen”
Από το 2016 εργάζομαι στο Ιατρείο Κλινικής, Αισθητικής και Επεμβατικής Δερματολογίας Myskin στη Θεσσαλονίκη ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017 επιπρόσθετα στη Νάουσα Ημαθίας. Eίμαι παντρεμένος με την ενδοκρινολόγο Ευαγγελία Γιαζιτζόγλου και πατέρας μίας κόρης.

Δερματοχειρουργική
1. Ακανθοκυτταρικό Καρκίνωμα
2. Βασικοκυτταρικό Καρκίνωμα
3. Μελάνωμα
4. Κονδυλώματα
5. Μυρμηγκιές
6. Λιπώμα

Κλινική Δερματολογία
1. Εξάνθημα
2. Έκζεμα
3. Ψωρίαση
4. Μυκητίαση
5. Σπίλοι
6. Ακμή
7. Υπεριδρωσία
8. Τριχόπτωση
9. Αφροδίσια νοσήματα

Αισθητική Δερματολογία
1. Botox
2. Fillers
3. Θεραπεία δυσχρωμιών πχ. μέλασμα
4. Ενέσιμη λιποδιάλυση
5. Θεραπεία κυτταρίτιδας
6. Μεσοθεραπεία
7. Peelings
8. Μικροδερματοαπόξεση
9. Θεραπεία ευρυαγγειών
10. Αυτόλογη μεταμόσχευση πλάσματος PRP
11. Αναίμακτο Lifting
12. Laser
13. Νήματα

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.
po:1

Σταματόπουλος Σταύρος