Ειδικότητα

Γαστρεντερολόγος Ηπατολόγος

Διεύθυνση

Κόρακα 48, Μοίρες

Τηλέφωνο

2892.024.240

Κινητό

6972.19.03.02

Ιστοσελίδα

fb.com/tzimourtos

Email

v.tzimourtos@gmail.com


Κινητό

6972.19.03.02

Ιστοσελίδα

fb.com/tzimourtos

Email

v.tzimourtos@gmail.com


Τζιμούρτος Βασίλειος
Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος


Ο Γαστρεντερολόγος- Ηπατολόγος Βασίλειος Τζιμούρτος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πάδοβας. Ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική Ηρακλείου, που είναι Ευρωπαϊκό Κέντρο εκπαίδευσης στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία. Μετεκπαιδεύτηκε στην ενδοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας και την επεμβατική ενδοσκόπηση στο Γαστρεντερολογικό τμήμα του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένα από τα πιο σύγχρονα ενδοσκοπικά κέντρα της Ελλάδας. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Ήπατος, του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ενδοσκόπησης Πεπτικού.

Ο ιατρός διαθέτει ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία ετών και βρίσκεται υπεύθυνα στο πλευρό κάθε ασθενή, προτείνοντας κάθε φορά τη θεραπεία που ενδείκνυται. Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις σε διεθνή γαστρεντερολογικά συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.

Στο ιατρείο μας διενεργούνται τόσο διαγνωστικές όσο και επεμβατικές ενδοσκοπήσεις ανώτερου και κατώτερου Πεπτικού με γνώμονα πάντα το καλό και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Οι ενδοσκοπήσεις γίνονται ανώδυνα, με χορήγηση μέθης και αναλγησίας, με βίντεο ενδοσκόπια τελευταίας γενεάς.

Διαγιγνώσκονται και θεραπεύονται παθήσεις σχετικές με το πεπτικό, όπως γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση, οισοφάγος Barrett, λοίμωξη από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, έλκη στομάχου και δωδεκαδάκτυλου, πολύποδες παχέος εντέρου, διερεύνηση αναιμίας, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου καθώς και ηπατικές νόσοι.

Το ιατρείο διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο ενδοσκοπικό εργαστήριο με ενδοσκόπια τελευταίας τεχνολογίας για παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.

Στο Γαστρεντερολογικό ιατρείο αφιερώνεται άπλετος χρόνος στην παροχή εξατομικευμένων θεραπειών των γαστρεντερικών διαταραχών.


Διατίθεται μια πλήρης και ολοκληρωμένη γκάμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών:

Προληπτικός έλεγχος πεπτικού
Ηπατικός έλεγχος – ιατρείο νοσημάτων ήπατος-χοληφόρων-παγκρέατος
Έλεγχος για ελικοβακτηρίδιο πυλωρού, κοιλιοκάκη, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, οισοφάγο Barrett
Ανώδυνη κολονοσκόπηση /γαστροσκόπηση
Χρωμοενδοσκόπηση
Λήψη βιοψιών
Επεμβατική ενδοσκόπηση (αφαίρεση πολυπόδων, απολίνωση κιρσών οισοφάγου, αντιμετώπιση αιμορραγίας πεπτικού)
Φλεγμονώδη νοσήματα εντέρου (Νόσος Crohn, Ελκώδης Κολίτιδα)

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.