Ειδικότητα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διεύθυνση

Μητροπόλεως 115, Θεσ/νίκη

Τηλέφωνο

2310.266.575

Ιστοσελίδα

www.healthy-habits.gr

Email

tziotzi@healthy-habits.gr


Κινητό

---

Ιστοσελίδα

www.healthy-habits.gr

Email

tziotzi@healthy-habits.gr


Ο κα. Τζιώτζη Αικατερίνη είναι ειδική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της Διαιτολογικό - Συμβουλευτικό Γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο διατροφής και ευεξίας Healthy-Habits επιδιώκει μέσα σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον, να προάγει το διατροφικό ‘ευ ζην’. Παρέχονται συμβουλές υγιεινών τρόπων διατροφής και υιοθέτησης νέων καθημερινών συνηθειών.
Επιτυγχάνεται με εύκολο και επιστημονικό τρόπο, απαλλαγή του επιπλέον βάρους του σώματος. Παρέχονται ειδικές οδηγίες για παιδική και εφηβική διατροφή , για περιόδους εγκυμοσύνης και θηλασμού αλλά και διατροφική αγωγή για την θεραπεία ασθενειών και την πρόληψη προβλημάτων υγείας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με αυτήν. Τα διαιτολόγια είναι πάντοτε ατομικά και προσαρμοσμένα στις συνήθειες και τις προτιμήσεις του καθενός. Μπορείτε να βρείτε και εσείς το πιο πρακτικό και ασφαλή διατροφικό μοτίβο που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής…

- Λιπομέτρηση
Πραγματοποιούνται ακριβείς μετρήσεις της σωματικής σύστασης και σύνθεσης, με τον πιο σύγχρονο και έγκυρο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της διατροφικής αγωγής.
- Βασικός Μεταβολισμός
Έγκυρος υπολογισμός του Βασικού Μεταβολισμού με υπερσύγχρονα μηχανήματα καθώς και ατομικά συνιστώμενη διατροφική αγωγή.
- Κλινική διατροφή
Μπορούμε να προσαρμόσουμε κάθε διατροφική μας πρόταση στις προσωπικές σας ανάγκες, σύμφωνα με τη σωματική, οργανική και κλινική σας εικόνα και να ενισχύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά την υγεία σας, ακόμη και σε περιπτώσεις εξειδικευμένων προβλημάτων.
- Καρδιαγγειακά νοσήματα - Σακχαρώδης διαβήτης
- Διατροφές για αυτοάνοσα νοσήματα
- Ειδικά Διαιτολόγια
- Απώλεια Βάρους
- Πρόσληψη Βάρους
- Ισορροπημένη Διατροφή
- Βρεφική Παχυσαρκία
- Παιδική Παχυσαρκία
- Εφηβική Παχυσαρκία
- Αθλητική Διατροφή
- Διατροφή Εγκυμοσύνης

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.