Ειδικότητα

Αλλεργιολόγος

Διεύθυνση

Κορίνθου 208, Πάτρα

Τηλέφωνο

2610.275.417

Κινητό

6932.41.13.40

Email

tsirgiannis@gmail.com


Κινητό

6932.41.13.40

Ιστοσελίδα

---

Email

tsirgiannis@gmail.com


Ο Τσιργιάννης Ε Παναγιώτης είναι ειδικός αλλεργιολόγος ενηλίκων & παιδιών και έχει την έδρα του στην Πάτρα. Στο ιατρείο του παρέχει αλλεργικά δερματικά τεστ.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε στο Αλλεργιολογικό Τμήμα Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του, εξειδικεύτηκε στο Αλλεργιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Αγλαΐα Κυριακού και στο Ανοσολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Αγία Σοφία.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI).

Στο ιατρείο του αλλεργιολόγου Τσιργιάννη Παναγιώτη παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες που στηρίζονται στη συνεχή επιστημονική γνώση, εμπειρία, συνέπεια και στο σεβασμό προς τον ασθενή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατρός αντιμετωπίζει περιστατικά όλων των αλλεργιών, όπως ρινίτιδα, άσθμα, επιπεφυκίτιδα, ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα, κνίδωση, αγγειοοίδημα, αναφυλαξία και αλλεργικό σοκ. Επίσης, ασχολείται με τη διερεύνηση και θεραπεία της τροφικής αλλεργίας (π.χ. αλλεργία στο γάλα, αυγό, σιτάρι, ψάρι, ξηρούς καρπούς, θαλασσινά, φρούτα κ.λπ.), της φαρμακευτικής αλλεργίας και της αλλεργίας σε σφήκες, μέλισσες και τσιμπήματα εντόμων.

Επιπλέον, ο ιατρός ασχολείται με περιστατικά αλλεργικής δερματίτιδας, επίμονου κνησμού, κνήφης, αλλεργικής κολίτιδας και αλλεργικής εντεροπάθειας από τροφικές πρωτεΐνες.

Τέλος, διερευνά την ηωσινοφιλία αίματος, την ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα, την ηωσινοφιλική γαστρεντερίτιδα και την ηωσινοφιλική κολίτιδα.

Παρέχει αλλεργικά δερματικά τεστ σε γύρεις δέντρων, φυτών, μύκητες, ακάρεα οικιακής σκόνης, τρίχωμα ζώων, φάρμακα, τροφές, σφήκες, μέλισσες, στο Latex και Patch Test.

Ασχολείται με την ανοσοθεραπεία και απευαισθητοποίηση σε αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα, αναφυλαξία από σφήκες και μέλισσες και με δοκιμασίες πρόκλησης σε τροφές και φάρμακα.

Ρινίτιδα – Άσθμα – Επιφυκίτιδα –Ατοπική Δερματίτιδα – Έκζεμα
Κνίδωση – Αγγειοοίδημα – Αναφυλαξία – Αλλεργικό σοκ
Τροφική Αλλεργία (π.χ. Αλλεργία στο γάλα, αυγό, σιτάρι, ψάρι, ξηρούς κάρπους, θαλασσινά, φρούτα κ.λπ.)
Φαρμακευτική Αλλεργία – Αλλεργία σε σφήκες – μέλισσες και τσιμπήματα εντόμων
Αλλεργική Δερματίτιδα – Επίμονος κνησμός – Κνήφη
Αλλεργική κολίτιδα και αλλεργική εντεροπάθεια από τροφικές πρωτεΐνες
Ηωσινοφιλική Οισοφαγίτιδα, Ηωσινοφιλική Γαστρεντερίτιδα και Ηωσινοφιλική Κολίτιδα
Διερεύνηση Ηωσινοφιλίας Αίματος

Υπηρεσίες:
Αλλεργικά Δερματικά Τεστ: σε γύρεις δέντρων, φυτών, μύκητες, ακάρεα οικιακής σκόνης, τρίχωμα ζώων, φάρμακα, τροφές, σφήκες, μέλισσες, στο latex και Patch Test.
Ανοσοθεραπεία – Απευαισθητοποίηση: σε αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα, αναφυλαξία από σφήκες – μέλισσες.
Δοκιμασίες πρόκλησης σε τροφές και φάρμακα.

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.