Ειδικότητα

Ορθοπεδικός

Διεύθυνση

Βασ. Παύλου 86 & Διγενή 12, Βούλα

Τηλέφωνο

210.89.96.609

Κινητό

6937.43.76.11

Ιστοσελίδα

flevarakis.gr

Email

gflevarakis@gmail.com


Κινητό

6937.43.76.11

Ιστοσελίδα

flevarakis.gr

Email

gflevarakis@gmail.com


Ο Γιώργος Φλεβαράκης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 1980. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Βούλας και κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη το 2000 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από την οποία αποφοίτησε με βαθμό λίαν καλώς το 2006.
Η πρώτη του επαφή με την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής έγινε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (2006-2008), μέσα από μια ευρεία γκάμα περιστατικών που περιελάμβανε τραύμα, αθλητικές κακώσεις και ψυχρά χειρουργεία ισχίου, γόνατος και σπονδυλικής στήλης.

Από το 2008 έως το 2011 υπηρέτησε στο Τμήμα Ορθοπαιδικής Ογκολογίας του Αντικαρκινικού – Ογκολογικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» όπου ήλθε σε επαφή με περιστατικά από όλο το φάσμα της μυοσκελετικής ογκολογίας, της σύνθετης χειρουργικής εκτομής όγκων και της χειρουργικής αποκατάστασης, αποκτώντας εμπειρία στην αναγνώριση και ασφαλή διαχείριση των πολύ δύσκολων και απαιτητικών αυτών περιστατικών.

Το 2011 συνέχισε την ειδίκευσή του στο τμήμα Χειρουργικής Ώμου του Νοσοκομείου Ασκληπίειο Βούλας. Ήρθε σε επαφή με περιστατικά απο όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής αλλά κυρίως με όλες σχεδόν τις παθήσεις του ώμου (τραύμα, αθλητικές κακώσεις, εκφυλιστικές παθήσεις) και την χειρουργική αντιμετώπισή τους, αρθροσκοπικά ή ανοιχτά.

Το 2014, μετά το πέρας της ειδίκευσής του, έλαβε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού.

Από το 2014 έως το 2016 κατείχε έμμισθη θέση (Clinical Shoulder and Elbow Fellow) στο Τμήμα Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Λίβερπουλ, ενός από τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Θήτευσε δίπλα στους διεθνώς αναγνωρισμένους Χειρουργούς Ώμου και Αγκώνος του τμήματος υπό την διεύθυνση και καθοδήγηση του Professor Simon Frostick ενώ ανέλαβε δική του χειρουργική λίστα διενεργώντας πολυάριθμες αρθροσκοπικές και ανοιχτές χειρουργικές επεμβάσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Από το 2016 που επέστρεψε στην Ελλάδα, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Βούλα, εργάζεται στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Metropolitan General και είναι Επιμελητής της Γ Ορθοπαιδικής Κλινικής – Ελάχιστης Επεμβατικότητας, αναλαμβάνοντας ασθενείς με παθήσεις ώμου – αγκώνος καθώς και αρθροπλαστικής ισχίου με την μέθοδο AMIS.

Το 2019, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εφάρμοσε πρωτοποριακή μέθοδο ολικής αρθροπλαστικής ώμου ελάχιστης επεμβατικότητας – ταχείας αποκατάστασης, η οποία διενεργήθηκε μέσω ενός φυσικού διαστήματος της άρθρωσης χωρίς διατομή κανενός απο τους τένοντες του ώμου. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan General με απόλυτη επιτυχία.

Ο ιατρός εξειδικεύεται στην χειρουργική ή συντηρητική αντιμετώπιση του μεγαλύτερου φάσματος των παθήσεων ώμου και αγκώνος και ειδικότερα:

Στην αρθροσκοπική χειρουργική ώμου και αγκώνος (αθλητικές κακώσεις – εκφυλιστικές παθήσεις)
Στις αρθροπλαστικές ώμου και αγκώνος
Στην χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων ώμου και αγκώνος
Στην ολική αρθροπλαστική ισχίου με την μέθοδο AMIS


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

Εγχύσεις φαρμακευτικών παραγόντων
PRP: Platelet Rich Plasm
Εγχύσεις βλαστοκυττάρων
Φυσιοθεραπεία – Κινησιοθεραπεία
Αρθροσκόπηση
Ανοιχτά χειρουργεία ώμου – αγκώνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

2009:
Orthofix Course and Workshop on External Fixation 28-29 September 2009 Verona, Italy

2012:
Workshop: Revision of Total Hip Arthroplasty 68th Annual Congress of the Hellenic Association of Orthopaedic Surgery and Traumatology, 6 October 2012 Athens, Greece

2013:
Advanced Trauma Life Support, American College of Surgeons 2-3 February 2013
GreeceWorkshop: Polyaxial angle – stabilised plating, Intramedullary nailing with electromagnetic distal targeting 30 November 2013 Athens, Greece

2014:
Basic Principles in Shoulder Arthroscopy Hellenic Association of Orthopaedic Surgery and Traumatology Division of Shoulder and Elbow 04-05 July 2014 Athens

Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.