Ειδικότητα

Διαβητολόγος Ενδοκρινολόγος

Διεύθυνση

Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Χανιά

Τηλέφωνο

2821.041.920

Κινητό

6986.90.06.73

Ιστοσελίδα

endocrinology.com.gr

Email

info@endocrinology.com.gr


Κινητό

6986.90.06.73

Ιστοσελίδα

endocrinology.com.gr

Email

info@endocrinology.com.gr


Χουστουλάκης Γ. Εμμανουήλ
Διαβητολόγος - Ενδοκρινολόγος


Γεννήθηκα στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου τελείωσα το «Λύκειον ο Κοραής» το 1983 με Άριστα. Την ίδια χρονιά με εισαγωγικές εξετάσεις πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από την οποία αποφοίτησα το 1989.

Μετά τη στρατιωτική θητεία και την υπηρεσία υπαίθρου, ειδικεύθηκα επί 2ετία αρχικώς και στη συνέχεια ως υπεράριθμος επί 1,5 έτος, στη Παθολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ολοκλήρωσα την εξειδίκευση μου στην Ενδοκρινολογία, στη Πανεπιστημιακή Κλινική Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολικών Παθήσεων στο Ηράκλειο το 2000.

Έκτοτε διατηρώ Ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολικών Παθήσεων στα Χανιά της Κρήτης όπου ζω μόνιμα από το 1994.

Έχω συμμετάσχει στη συγγραφή πρωτότυπων εργασιών και ανασκοπήσεων που έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά του εσωτερικού και εξωτερικού. Έχω ανακοινώσει σε συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού πρωτότυπες εργασίες και «case reports».

Είμαι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της European Society of Endocrinology, της European Association for the Study of Diabetes και της European Thyroid Association.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με δύο σύγχρονα έγχρωμα υπερηχογραφικά μηχανήματα, με Power Doppler που συμβάλλουν συμπληρωματικά στην κλινική εξέταση του θυρεοειδούς αδένα, καθώς και για τη διενέργεια διαγνωστικής και ενίοτε θεραπευτικής παρακέντησης θυρεοειδούς υπερηχογραφικώς καθοδηγούμενης (USGFNAC).

Στο Ιατρείο εξετάζονται ενήλικες και παιδιά ήδη πάσχοντες αλλά και προληπτικώς για ενδοκρινικές παθήσεις ενώ εφαρμόζονται θεραπείες «evidence based medicine» (τεκμηριωμένης με αποδείξεις ιατρική).

Οι παθήσεις που εξετάζονται σε ένα ενδοκρινολογικό ιατρείο είναι αυτές του θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, επινεφριδίων, υπόφυσης, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 και 2, χαμηλό ανάστημα, πρώιμη και καθυστερημένη ήβη, πολυκυστικές ωοθήκες, ανδρική γυναικομαστία, θέματα υπογονιμότητας σχετιζόμενα με ορμονικές διαταραχές σε άνδρες και γυναίκες, οστεοπόρωση, ενδοκρινική υπέρταση.

Δεν έχουν καταχωρηθεί σεμινάρια.
Δεν έχουν καταχωρηθεί άρθρα.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεντεύξεις.
Δεν έχουν καταχωρηθεί συνεργασίες.