ΣΠΟΥΔΕΣ:
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση της μέσης εκπαίδευσης στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης εισήχθη με σειρά κατάταξης πρώτος στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 1995. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) το 2001 και ορκίστηκε Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας τον Φεβρουάριο του 2006 στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και συνέχισε στην Β΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ». Τον Απρίλιο του 2011 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι μόνιμος στρατιωτικός ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και υπηρετεί ως Επιμελητής στην ΩΡΛ Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Παράλληλα συνεργάζεται επιστημονικά με διάφορες ιδιωτικές κλινικές.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του ανέπτυξε ειδικό επιστημονικό ενδιαφέρον στην Ωτομικροχειρουργική (τυμπανοπλαστική, μαστοειδεκτομή, αναβολοτομή), τόσο με ενδοωτιαία όσο και οπισθοωτιαία προσπέλαση, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιστατικού. Παράλληλα, ασχολείται εντατικά με την Ρινολογία και πιο συγκεκριμένα με την Λειτουργική Ρινοπλαστική (συνήθως κλειστή μέθοδο χωρίς εξωτερική τομή) και την Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός –Παραρρινίων κοιλοτήτων (FESS – Functional Endoscopic Sinus Surgery).
Ειδική δραστηριότητα έχει αναπτύξει επίσης στην Laser χειρουργική (ιδίως στις τμηματικές λαρυγγεκτομές λόγω καρκίνου λάρυγγα), αλλά και στην Καταδυτική Ιατρική [πτυχίο Καταδυτικής – Υπερβαρικής Ιατρικής, καθηγεσία ειδικά σε βαροτραύματα ωτός – παραρρινίων κοιλοτήτων, τμηματάρχης υγειονομικού στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) το 2004]. Άλλος ιδιαίτερος τομέας δραστηριοποίησης του ιατρού αποτελεί η χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς και των σιελογόνων αδένων.
ΔΙΔΑΚΤΩΡ:
Τον Μάρτιο του 2014 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας με Άριστα. Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής είναι : « Συμβολή της μελέτης της ηλεκτροκοχλιογραφίας με ηλεκτρόδια του έξω ακουστικού πόρου στη διερεύνηση ασθενών με ίλιγγο ». Μελετήθηκε τόσο ο περιφερικός (βλάβη λαβυρίνθου ωτός) όσο και ο κεντρικός (βλάβη εγκεφάλου) τύπος ιλίγγου και υπήρξε παράλληλη σύγκριση των αποτελεσμάτων με άλλες δύο σχετικά μοντέρνες ηλεκτροφυσιολογικές εξετάσεις, τα αιθουσαία προκλητά μυογενή δυναμικά (VEMP) και την βιντεονυσταγμογραφία (VNG).