ΑρχικήΘεσσαλονίκηΒιοπαθολόγοςΑναγνώστου Τσιακπώλη Δήμητρα
Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος

Αναγνώστου Τσιακπώλη Δήμητρα

Βασ. Γεωργίου 13, Θεσσαλονίκη
tsiapkoli.dimitra@iatrica.gr
tsiapkoli.iatrica.gr
Βιογραφικο
Υπηρεσιες
Σεμιναρια

Η ιατρός Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος Τσιαπκώλη Δήμητρα το 1993 αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. με βαθμό «Λίαν Καλώς». Κατόπιν ειδικεύτηκε στην Μικροβιολογία για 1,5 χρόνο στο ΓΝΣερρών και για 2,5 χρόνια στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης. Λαμβάνει τον τίτλο της ειδικότητας το 1999 και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε για ένα τρίμηνο στην ιολογία στην έδρα της μικροβιολογίας του ΑΠΘ.

Τον Μάιο του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στο κεντρικό εργαστήριο της Euromedica στη Θεσσαλονίκη όπου και παρέμεινε για 6 χρόνια.Ταυτόχρονα από τον Σεπτέμβριο του 2000 και για 2 χρόνια εργαζόταν ως επιστημονικός συνεργάτης στα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης διδάσκοντας το εργαστήριο της μικροβιολογίας.

Από τον Μάρτιο του 2001 και για 5 χρόνια διατηρούσε μικροβιολογικό εργαστήριο υποκατάστημα της ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗΣ στην οδό Κλεάνθους 8 στη Θεσσαλονίκη. Το 2002 και για 1,5 χρόνο είχε την επιστημονική υπευθυνότητα της μαιευτικής κλινικής Εuromedica-Τατιάνα.

Το 2006 γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες από τις ποικίλες επιστημονικές δραστηριότητες των προηγούμενων ετών αποφασίζει να ανοίξει το δικό της μικροβιολογικό εργαστήριο στην οδό Β. Γεωργίου 13 .

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή της και έχει παρουσιάσει εργασίες και ανακοινώσεις σε μικροβιολογικά συνέδρια ,όπως :

-Έλεγχος αξιοπιστίας της διπλής και τριπλής δοκιμασίας (Α και Β-TEST ) για τον προγεννητικό έλεγχο των χρωμοσωμικών ανωμαλιών.

-Ανεύρεση αντισωμάτων έναντι του CMV στον προγεννητικό έλεγχο.

-Επιπολασμός της ανεπάρκειας της G6PD σε δείγμα πληθυσμού νεογνών της Θες/νίκης.

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί Ποιοτικοί Έλεγχοι από Παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων. Ως μέλη του iatrica δρούμε υπεύθυνα απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, με φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση ιατρικών αποβλήτων.

Το Διαγνωστικό Ιατρείο μου αποτελείται από τα εξής τμήματα:

- Αιματολογικό
- Βιοχημικό
- Ανοσολογικό
- Μικροβιολογικό
- Ορμονολογικό
- Καρκινικοί δείκτες
- Πήξης
- Αλλεργιολογικό
- Ιολoγικό
- Μυκητολογικό
- Γονιμότητας

Δέσμευση και επιθυμία μας είναι η εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτηση σας σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών αναλύσεων.

Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα της εταιρίας ROCHE. Αιματολογικός αναλυτής SYSMEX , βιοχημικός INTEGRA, ορμονολογικός -ανοσολογικός ELECSYS 2010.

Διεύθυνση:
Βασ. Γεωργίου 13, Θεσσαλονίκη